5127 prototipov do uspešnega izdelka

Vztrajnost je pomembna podjetniška lastnost. Sir James Dyson je izdelal kar 5.127 prototipov, preden mu je uspelo ustvariti uspešen izdelek.
5127 prototipov do uspešnega izdelka

Vztrajnost se izplača.

Ker se je njegov sesalec ves čas kvaril, je leta 1978 začel z razvojem vakumskega sesalnika brez vreče. Prvi prototip je izdelal s pomočjo kartona, kuhinjskih škarij  in lepilnega traku. 

Vendar se je izkazalo, da je spraviti izdelek na trg težje kot je mislil. Da mu je to nazadnje uspelo je moral izdelati 5.127 prototipov, se zadolžiti in soočiti z večimi tožbami. Nazadnje pa se je trud vendarle izplačal, saj je njegov izdelek med najbolj prodajanimi sesalniki v ZDA in Evropi, prihodki od prodaje pa so v letu 2008 znašali eno milijardo evrov. Kot pravi sam, ga je naprej gnal strah pred neuspehom in vera v svojo idejo.

Vir: BusinessOpportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje