7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran

V kolikor že nekaj časa niste prenavljali vaše spletne strani, je čas da to storite v bližnji prihodnosti. Prenova ni nujno drastična in draga: prenovite zgolj malenkosti pri vsebini in izgledu ter osnovna prenova je končana. Preberite si 7 načinov za hitro prenovo vaše spletne strani.
7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran

7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran. (Vir slike: sxc.hu)

1. Poenostavite stvari

Preveč izbire pri obiskovalcu povzroča nejevoljo, zato poenostavite vašo spletno stran in vključite zgolj najpomembnejše podatke.

2. Popravite napake

Pri nadgradnji spletne strani se hitro zgodi, da ima katera izmed podstrani drugačen odtenek barve ali drugačen izgled. Zato si vzemite čas in preverite vsako stran posebej ter odpravite vse napake.

3. Naredite lepotno preobrazbo spletne strani

V kolikor niste polepšali vaše strani že nekaj let, je čas da ji privoščite lepotno preobrazbo. Obiskovalci se po nekaj letih naveličajo izgleda in dobijo občutek, da se pri vas ne dogaja nič novega.

4. Dodajte novice in zgodbe

Morda boste z zanimivo novico ali zgodbo spodbudili zanimanje kakšnega novinarja in tako prišli do brezplačne medijske objave.

5. Prenovite stran „O podjetju”

Strani kot so: o nas, več o podjetju, kdo smo… so druge najbolj obiskane strani na katerikoli spletni strani. Zato je nikar ne zanemarjajte in poskrbite da bo ažurna.

6. Imeti blog ali ne?

V kolikor ste se odločili pisati blog, potem morate redno na njem tudi objavljati, saj v nasprotnem primeru star, zaprašen blog ne daje dobrega vtisa.

7. Nikar ne bodite skrivnostni

Določene informacije morate imeti na spletni strani in te morajo biti lahko dostopne, to so: telefonska številka, naslov, cene produktov in delovni čas.

Vir: entrepreneur.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje