7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran

V kolikor že nekaj časa niste prenavljali vaše spletne strani, je čas da to storite v bližnji prihodnosti. Prenova ni nujno drastična in draga: prenovite zgolj malenkosti pri vsebini in izgledu ter osnovna prenova je končana. Preberite si 7 načinov za hitro prenovo vaše spletne strani.
7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran

7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran. (Vir slike: sxc.hu)

1. Poenostavite stvari

Preveč izbire pri obiskovalcu povzroča nejevoljo, zato poenostavite vašo spletno stran in vključite zgolj najpomembnejše podatke.

2. Popravite napake

Pri nadgradnji spletne strani se hitro zgodi, da ima katera izmed podstrani drugačen odtenek barve ali drugačen izgled. Zato si vzemite čas in preverite vsako stran posebej ter odpravite vse napake.

3. Naredite lepotno preobrazbo spletne strani

V kolikor niste polepšali vaše strani že nekaj let, je čas da ji privoščite lepotno preobrazbo. Obiskovalci se po nekaj letih naveličajo izgleda in dobijo občutek, da se pri vas ne dogaja nič novega.

4. Dodajte novice in zgodbe

Morda boste z zanimivo novico ali zgodbo spodbudili zanimanje kakšnega novinarja in tako prišli do brezplačne medijske objave.

5. Prenovite stran „O podjetju”

Strani kot so: o nas, več o podjetju, kdo smo… so druge najbolj obiskane strani na katerikoli spletni strani. Zato je nikar ne zanemarjajte in poskrbite da bo ažurna.

6. Imeti blog ali ne?

V kolikor ste se odločili pisati blog, potem morate redno na njem tudi objavljati, saj v nasprotnem primeru star, zaprašen blog ne daje dobrega vtisa.

7. Nikar ne bodite skrivnostni

Določene informacije morate imeti na spletni strani in te morajo biti lahko dostopne, to so: telefonska številka, naslov, cene produktov in delovni čas.

Vir: entrepreneur.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Predavanje: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje