7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran

V kolikor že nekaj časa niste prenavljali vaše spletne strani, je čas da to storite v bližnji prihodnosti. Prenova ni nujno drastična in draga: prenovite zgolj malenkosti pri vsebini in izgledu ter osnovna prenova je končana. Preberite si 7 načinov za hitro prenovo vaše spletne strani.
7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran

7 načinov, kako izboljšati vašo spletno stran. (Vir slike: sxc.hu)

1. Poenostavite stvari

Preveč izbire pri obiskovalcu povzroča nejevoljo, zato poenostavite vašo spletno stran in vključite zgolj najpomembnejše podatke.

2. Popravite napake

Pri nadgradnji spletne strani se hitro zgodi, da ima katera izmed podstrani drugačen odtenek barve ali drugačen izgled. Zato si vzemite čas in preverite vsako stran posebej ter odpravite vse napake.

3. Naredite lepotno preobrazbo spletne strani

V kolikor niste polepšali vaše strani že nekaj let, je čas da ji privoščite lepotno preobrazbo. Obiskovalci se po nekaj letih naveličajo izgleda in dobijo občutek, da se pri vas ne dogaja nič novega.

4. Dodajte novice in zgodbe

Morda boste z zanimivo novico ali zgodbo spodbudili zanimanje kakšnega novinarja in tako prišli do brezplačne medijske objave.

5. Prenovite stran „O podjetju”

Strani kot so: o nas, več o podjetju, kdo smo… so druge najbolj obiskane strani na katerikoli spletni strani. Zato je nikar ne zanemarjajte in poskrbite da bo ažurna.

6. Imeti blog ali ne?

V kolikor ste se odločili pisati blog, potem morate redno na njem tudi objavljati, saj v nasprotnem primeru star, zaprašen blog ne daje dobrega vtisa.

7. Nikar ne bodite skrivnostni

Določene informacije morate imeti na spletni strani in te morajo biti lahko dostopne, to so: telefonska številka, naslov, cene produktov in delovni čas.

Vir: entrepreneur.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje