7 namigov, kako ustvariti lastno znamko

Kako ustvariti lastno blagovno znamko? V intervjuju z mladim obetavnim poslovnežem Garyjem Vaynerchukom je moč zaslediti tudi, po njegovem mnenju, vse ključne faktorje, ki so pomembni za izgradnjo lastne znamke. Predvsem ostanite motivirani in uspeh bo neizbežen.
7 namigov, kako ustvariti lastno znamko

Kaj je ključ do uspeha? (slika: neebalit.com)

Gary je poznan predvsem po svojih priljubljenih videih na Wine Library TV. Karkoli si že mislite o njem, nikakor ne gre zanikati njegovega uspeha. Zagotovo lahko postreže z zanimivimi nasveti o motivaciji in lastnem znamčenju. 

1) Vsebina

Vse se začne pri tem, kar proizvajate oziroma kakšne storitve ponujate. Morate biti dobri. Vaša vsebina mora biti dobra. 

2) Skupnost
 

Gradnja vaše lastne skupnosti vas bo popeljala na naslednji nivo. Komunicirajte z ljudmi okoli vas, predstavite jim vaše delo in jim sledite na področja interakcije. 

3) Trdo delo za visoke cilje

Morate biti pripravljeni delati trdo, če želite osvajati visoke cilje. Če objavite zgolj en video posnetek, prispevek na blogu ali komentar, vas to zagotovo ne bo pripeljalo do točke, kjer želite biti. Gary pravi, da je veliko ljudi “na pol nosečih”, kar pomeni, da niso pripravljeni delati velikih del za doseganje velikih ciljev. 

4) Verjemite vase

Mnogokrat v poslu ljudje kupujejo vas in ne vaših izdelkov ali storitev. Če verjamete vase, lahko prodate praktično vse. Potrošniki bodo prepoznali vašo samozavest in posledično vam bodo tudi zaupali. 

5) Pomislite na zapuščino

Ni vse v denarju. Pomislite, da vaši pravnuki gledajo, kaj počnete. Kaj bi si mislili o vašem početju?

6) S ponosom opravljajte vaše delo

Delajte nekaj, na kar ste ponosni, v kar verjamete in tako boste slej kot prej vaše ideje tudi dobro vnovčili. Če ste ponosni na vaše delo in verjamete, da boste za seboj pustili dobro zapuščino, boste še bolj motivirani in uspešni pri doseganju ciljev. 

7) Garajte

V garanju je trik celotnega posla. Pripravljeni morate biti, da boste delali do onemoglosti, če želite zmagati. 

 

Vir: Smallbizbee

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje