7 namigov, kako ustvariti lastno znamko

Avtor — 02.02.2010
Kako ustvariti lastno blagovno znamko? V intervjuju z mladim obetavnim poslovnežem Garyjem Vaynerchukom je moč zaslediti tudi, po njegovem mnenju, vse ključne faktorje, ki so pomembni za izgradnjo lastne znamke. Predvsem ostanite motivirani in uspeh bo neizbežen.
7 namigov, kako ustvariti lastno znamko

Kaj je ključ do uspeha? (slika: neebalit.com)

Gary je poznan predvsem po svojih priljubljenih videih na Wine Library TV. Karkoli si že mislite o njem, nikakor ne gre zanikati njegovega uspeha. Zagotovo lahko postreže z zanimivimi nasveti o motivaciji in lastnem znamčenju. 

1) Vsebina

Vse se začne pri tem, kar proizvajate oziroma kakšne storitve ponujate. Morate biti dobri. Vaša vsebina mora biti dobra. 

2) Skupnost
 

Gradnja vaše lastne skupnosti vas bo popeljala na naslednji nivo. Komunicirajte z ljudmi okoli vas, predstavite jim vaše delo in jim sledite na področja interakcije. 

3) Trdo delo za visoke cilje

Morate biti pripravljeni delati trdo, če želite osvajati visoke cilje. Če objavite zgolj en video posnetek, prispevek na blogu ali komentar, vas to zagotovo ne bo pripeljalo do točke, kjer želite biti. Gary pravi, da je veliko ljudi “na pol nosečih”, kar pomeni, da niso pripravljeni delati velikih del za doseganje velikih ciljev. 

4) Verjemite vase

Mnogokrat v poslu ljudje kupujejo vas in ne vaših izdelkov ali storitev. Če verjamete vase, lahko prodate praktično vse. Potrošniki bodo prepoznali vašo samozavest in posledično vam bodo tudi zaupali. 

5) Pomislite na zapuščino

Ni vse v denarju. Pomislite, da vaši pravnuki gledajo, kaj počnete. Kaj bi si mislili o vašem početju?

6) S ponosom opravljajte vaše delo

Delajte nekaj, na kar ste ponosni, v kar verjamete in tako boste slej kot prej vaše ideje tudi dobro vnovčili. Če ste ponosni na vaše delo in verjamete, da boste za seboj pustili dobro zapuščino, boste še bolj motivirani in uspešni pri doseganju ciljev. 

7) Garajte

V garanju je trik celotnega posla. Pripravljeni morate biti, da boste delali do onemoglosti, če želite zmagati. 

 

Vir: Smallbizbee

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje