7 namigov, kako ustvariti lastno znamko

Kako ustvariti lastno blagovno znamko? V intervjuju z mladim obetavnim poslovnežem Garyjem Vaynerchukom je moč zaslediti tudi, po njegovem mnenju, vse ključne faktorje, ki so pomembni za izgradnjo lastne znamke. Predvsem ostanite motivirani in uspeh bo neizbežen.
7 namigov, kako ustvariti lastno znamko

Kaj je ključ do uspeha? (slika: neebalit.com)

Gary je poznan predvsem po svojih priljubljenih videih na Wine Library TV. Karkoli si že mislite o njem, nikakor ne gre zanikati njegovega uspeha. Zagotovo lahko postreže z zanimivimi nasveti o motivaciji in lastnem znamčenju. 

1) Vsebina

Vse se začne pri tem, kar proizvajate oziroma kakšne storitve ponujate. Morate biti dobri. Vaša vsebina mora biti dobra. 

2) Skupnost
 

Gradnja vaše lastne skupnosti vas bo popeljala na naslednji nivo. Komunicirajte z ljudmi okoli vas, predstavite jim vaše delo in jim sledite na področja interakcije. 

3) Trdo delo za visoke cilje

Morate biti pripravljeni delati trdo, če želite osvajati visoke cilje. Če objavite zgolj en video posnetek, prispevek na blogu ali komentar, vas to zagotovo ne bo pripeljalo do točke, kjer želite biti. Gary pravi, da je veliko ljudi “na pol nosečih”, kar pomeni, da niso pripravljeni delati velikih del za doseganje velikih ciljev. 

4) Verjemite vase

Mnogokrat v poslu ljudje kupujejo vas in ne vaših izdelkov ali storitev. Če verjamete vase, lahko prodate praktično vse. Potrošniki bodo prepoznali vašo samozavest in posledično vam bodo tudi zaupali. 

5) Pomislite na zapuščino

Ni vse v denarju. Pomislite, da vaši pravnuki gledajo, kaj počnete. Kaj bi si mislili o vašem početju?

6) S ponosom opravljajte vaše delo

Delajte nekaj, na kar ste ponosni, v kar verjamete in tako boste slej kot prej vaše ideje tudi dobro vnovčili. Če ste ponosni na vaše delo in verjamete, da boste za seboj pustili dobro zapuščino, boste še bolj motivirani in uspešni pri doseganju ciljev. 

7) Garajte

V garanju je trik celotnega posla. Pripravljeni morate biti, da boste delali do onemoglosti, če želite zmagati. 

 

Vir: Smallbizbee

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje