7 namigov, kako ustvariti lastno znamko

Kako ustvariti lastno blagovno znamko? V intervjuju z mladim obetavnim poslovnežem Garyjem Vaynerchukom je moč zaslediti tudi, po njegovem mnenju, vse ključne faktorje, ki so pomembni za izgradnjo lastne znamke. Predvsem ostanite motivirani in uspeh bo neizbežen.
7 namigov, kako ustvariti lastno znamko

Kaj je ključ do uspeha? (slika: neebalit.com)

Gary je poznan predvsem po svojih priljubljenih videih na Wine Library TV. Karkoli si že mislite o njem, nikakor ne gre zanikati njegovega uspeha. Zagotovo lahko postreže z zanimivimi nasveti o motivaciji in lastnem znamčenju. 

1) Vsebina

Vse se začne pri tem, kar proizvajate oziroma kakšne storitve ponujate. Morate biti dobri. Vaša vsebina mora biti dobra. 

2) Skupnost
 

Gradnja vaše lastne skupnosti vas bo popeljala na naslednji nivo. Komunicirajte z ljudmi okoli vas, predstavite jim vaše delo in jim sledite na področja interakcije. 

3) Trdo delo za visoke cilje

Morate biti pripravljeni delati trdo, če želite osvajati visoke cilje. Če objavite zgolj en video posnetek, prispevek na blogu ali komentar, vas to zagotovo ne bo pripeljalo do točke, kjer želite biti. Gary pravi, da je veliko ljudi “na pol nosečih”, kar pomeni, da niso pripravljeni delati velikih del za doseganje velikih ciljev. 

4) Verjemite vase

Mnogokrat v poslu ljudje kupujejo vas in ne vaših izdelkov ali storitev. Če verjamete vase, lahko prodate praktično vse. Potrošniki bodo prepoznali vašo samozavest in posledično vam bodo tudi zaupali. 

5) Pomislite na zapuščino

Ni vse v denarju. Pomislite, da vaši pravnuki gledajo, kaj počnete. Kaj bi si mislili o vašem početju?

6) S ponosom opravljajte vaše delo

Delajte nekaj, na kar ste ponosni, v kar verjamete in tako boste slej kot prej vaše ideje tudi dobro vnovčili. Če ste ponosni na vaše delo in verjamete, da boste za seboj pustili dobro zapuščino, boste še bolj motivirani in uspešni pri doseganju ciljev. 

7) Garajte

V garanju je trik celotnega posla. Pripravljeni morate biti, da boste delali do onemoglosti, če želite zmagati. 

 

Vir: Smallbizbee

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje