8. Marketinški semafor

Avtor — 02.04.2014
15. aprila ob 8. uri in 30 minut se bo na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru začel 8. Marketinški semafor, ki ga vsako leto organizira Klub za marketing v sodelovanju s Katedro za marketing na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor.
8. Marketinški semafor

8. Marketinški semafor (Vir slike: e-kzm.com)

Leto je naokoli in kmalu se boste lahko udeležili že 8. Marketinškega semaforja, ki ga kot vsako leto organizira Klub za marketing v sodelovanju s Katedro za marketing na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor.

8. Marketinški semafor se bo odvijal 15. aprila 2014 ob 8:30 na Razlagovi ulici 20, na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru.

Letos bodo na dogodku gostili predavatelje znanih in uspešnih slovenskih podjetij. Med drugimi bodo svoje zgodbe in izkušnje s poslušalci delili predstavniki podjetij Afrodita, Studio Moderna, Woodstock, Pristop, Lušt in Slovenska oglaševalska zbornica.

Klub za marketing vas vabi, da se dogodka udeležite in se prepričate, kako velike marketinške zgodbe se dogajajo v naši mali Sloveniji.

Marketinški semafor je sicer edini uveljavljen marketinški študentski dogodek na Štajerskem. Klub za Marketing v sodelovanju s Katedro za marketing študentom prinese možnost spoznavanja aktualnih marketinških primerov, znanih marketinških obrazov in tudi tekmovanje v marketinških spretnostih.

Vir: Klub za marketing EPF MB

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje