8. Marketinški semafor

15. aprila ob 8. uri in 30 minut se bo na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru začel 8. Marketinški semafor, ki ga vsako leto organizira Klub za marketing v sodelovanju s Katedro za marketing na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor.
8. Marketinški semafor

8. Marketinški semafor (Vir slike: e-kzm.com)

Leto je naokoli in kmalu se boste lahko udeležili že 8. Marketinškega semaforja, ki ga kot vsako leto organizira Klub za marketing v sodelovanju s Katedro za marketing na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor.

8. Marketinški semafor se bo odvijal 15. aprila 2014 ob 8:30 na Razlagovi ulici 20, na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru.

Letos bodo na dogodku gostili predavatelje znanih in uspešnih slovenskih podjetij. Med drugimi bodo svoje zgodbe in izkušnje s poslušalci delili predstavniki podjetij Afrodita, Studio Moderna, Woodstock, Pristop, Lušt in Slovenska oglaševalska zbornica.

Klub za marketing vas vabi, da se dogodka udeležite in se prepričate, kako velike marketinške zgodbe se dogajajo v naši mali Sloveniji.

Marketinški semafor je sicer edini uveljavljen marketinški študentski dogodek na Štajerskem. Klub za Marketing v sodelovanju s Katedro za marketing študentom prinese možnost spoznavanja aktualnih marketinških primerov, znanih marketinških obrazov in tudi tekmovanje v marketinških spretnostih.

Vir: Klub za marketing EPF MB

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje