8. Marketinški semafor

15. aprila ob 8. uri in 30 minut se bo na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru začel 8. Marketinški semafor, ki ga vsako leto organizira Klub za marketing v sodelovanju s Katedro za marketing na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor.
8. Marketinški semafor

8. Marketinški semafor (Vir slike: e-kzm.com)

Leto je naokoli in kmalu se boste lahko udeležili že 8. Marketinškega semaforja, ki ga kot vsako leto organizira Klub za marketing v sodelovanju s Katedro za marketing na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor.

8. Marketinški semafor se bo odvijal 15. aprila 2014 ob 8:30 na Razlagovi ulici 20, na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru.

Letos bodo na dogodku gostili predavatelje znanih in uspešnih slovenskih podjetij. Med drugimi bodo svoje zgodbe in izkušnje s poslušalci delili predstavniki podjetij Afrodita, Studio Moderna, Woodstock, Pristop, Lušt in Slovenska oglaševalska zbornica.

Klub za marketing vas vabi, da se dogodka udeležite in se prepričate, kako velike marketinške zgodbe se dogajajo v naši mali Sloveniji.

Marketinški semafor je sicer edini uveljavljen marketinški študentski dogodek na Štajerskem. Klub za Marketing v sodelovanju s Katedro za marketing študentom prinese možnost spoznavanja aktualnih marketinških primerov, znanih marketinških obrazov in tudi tekmovanje v marketinških spretnostih.

Vir: Klub za marketing EPF MB

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje