88 zaposlenih ustvarilo enega najbolj pametnih telefonov na svetu

OnePlus je majhen startup iz Kitajske, za katerega večina še ni slišala. Neznanec na trgu pametnih telefonov je ustvaril pametni telefon OnePlus One, ki je po mnenju tujih tehnoloških spletnih strani trenutno eden najboljših.
88 zaposlenih ustvarilo enega najbolj pametnih telefonov na svetu

OnePlus One je trenutno eden najbolj pametnih telefonov na trgu (Vir slike: YouTube).

Čeprav gre za mlado podjetje, pa lahko na njihovih straneh že opazimo poročilo za preteklo leto. V njem je razkrito, kam romajo njihovi izdelki. Njihov prvi trg predstavlja vzhodna Azija, za petami ji je Evropa, kamor pošljejo skoraj tretjino svojih izdelkov. Dobra petina konča v Severni Ameriki, najmanj pa so njihovi izdelki priljubljeni v Indiji, kjer prodajo le 7 odstotkov svojih napravic. Skupno so poslali več kot 1,055 ton proizvodov, kar je toliko, kot znaša teža šestih kitov.

Njihov lanski dobiček je zavidljive narave, saj so ustvarili za več kot 300 milijonov dolarjev. K temu jim je zagotovo pripomoglo tudi več kot 100 tisoč omemb na družbenih omrežjih. Na Facebooku imajo več kot 1,1 milijonov oboževalcev, na Twitterju več kot 100 tisoč sledilcev, na Google Plus več kot 156 tisoč, na Instagramu pa 46 tisoč oboževalcev.

Američani najbolj aktivni na forumu

Na njihovi spletni strani so obiskovalci samo lani preživeli več kot 847 let! Število uporabnikov na njihovem forumu je od marca do novembra lani zrastlo do skoraj 500 tisoč. Med najbolj aktivnimi so Američani, potem – zanimivo – Indijci, sledijo Italijani, Nemci, Angleži, Kanadčani, Francozi …

52 sobot na leto in 134 pic

Njihovo ekipo sestavlja 88 članov, ki so v povprečju stari 25,6 let. Prihajajo iz 13 različnih držav. Med njimi prevladujejo ženske s 53 odstotki. Se želite priključiti njihovi ekipi? Potem bodite pripravljeni na 12-urno delo na dan, ob delu oziroma v pisarni boste preživeli 52 sobot na leto, a se »mastili« s kar 134 picami in odigrali 357 iger ročnega nogometa. V enem letu boste z njimi kar osemkrat preleteli svet.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje