88 zaposlenih ustvarilo enega najbolj pametnih telefonov na svetu

OnePlus je majhen startup iz Kitajske, za katerega večina še ni slišala. Neznanec na trgu pametnih telefonov je ustvaril pametni telefon OnePlus One, ki je po mnenju tujih tehnoloških spletnih strani trenutno eden najboljših.
88 zaposlenih ustvarilo enega najbolj pametnih telefonov na svetu

OnePlus One je trenutno eden najbolj pametnih telefonov na trgu (Vir slike: YouTube).

Čeprav gre za mlado podjetje, pa lahko na njihovih straneh že opazimo poročilo za preteklo leto. V njem je razkrito, kam romajo njihovi izdelki. Njihov prvi trg predstavlja vzhodna Azija, za petami ji je Evropa, kamor pošljejo skoraj tretjino svojih izdelkov. Dobra petina konča v Severni Ameriki, najmanj pa so njihovi izdelki priljubljeni v Indiji, kjer prodajo le 7 odstotkov svojih napravic. Skupno so poslali več kot 1,055 ton proizvodov, kar je toliko, kot znaša teža šestih kitov.

Njihov lanski dobiček je zavidljive narave, saj so ustvarili za več kot 300 milijonov dolarjev. K temu jim je zagotovo pripomoglo tudi več kot 100 tisoč omemb na družbenih omrežjih. Na Facebooku imajo več kot 1,1 milijonov oboževalcev, na Twitterju več kot 100 tisoč sledilcev, na Google Plus več kot 156 tisoč, na Instagramu pa 46 tisoč oboževalcev.

Američani najbolj aktivni na forumu

Na njihovi spletni strani so obiskovalci samo lani preživeli več kot 847 let! Število uporabnikov na njihovem forumu je od marca do novembra lani zrastlo do skoraj 500 tisoč. Med najbolj aktivnimi so Američani, potem – zanimivo – Indijci, sledijo Italijani, Nemci, Angleži, Kanadčani, Francozi …

52 sobot na leto in 134 pic

Njihovo ekipo sestavlja 88 članov, ki so v povprečju stari 25,6 let. Prihajajo iz 13 različnih držav. Med njimi prevladujejo ženske s 53 odstotki. Se želite priključiti njihovi ekipi? Potem bodite pripravljeni na 12-urno delo na dan, ob delu oziroma v pisarni boste preživeli 52 sobot na leto, a se »mastili« s kar 134 picami in odigrali 357 iger ročnega nogometa. V enem letu boste z njimi kar osemkrat preleteli svet.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje