Agile Slovenia 2014: v Ljubljano prihajajo vrhunski mednarodni predavatelji

V Ljubljani se bo 10. oktobra odvijala že tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014. Predavali bodo zanimivi govorci iz bližnje in daljne okolice ter udeležencem ponudili edinstveno priložnost pridobiti nova znanja s področja agilnih metodologij.
Agile Slovenia 2014: v Ljubljano prihajajo vrhunski mednarodni predavatelji

Agile Slovenia 2014

Ljubljana bo 10. oktobra 2014 gostila konferenco Agile Slovenia 2014, ki bo zainteresiranim ponudila odlično priložnost za pridobivanje novih znanj ter izmenjavo idej in izkušenj glede uporabe agilnih metodologij pri razvoju produktov.  

MP-jevci lahko pri prijavi izkoristite 30-odstotni popust!

Nastopili bodo številni zanimivi govorci, nekaj izmed njih je tudi vrhunskih mednarodnih predavateljev, ki bodo na enodnevnem dogodku predstavili najnovejše agilne metode, ki se uporabljajo pri razvoju programske opreme. 

Predavali bodo: 

 • Dave Snowden, ustanovitelj in izvršni direktor britanskega podjetja Cognitive Edge Pte Ltd.;
 • Jutta Eckstein, svetovalka in učiteljica z več kot 15 letnimi izkušnjami s področja razvoja produktov;
 • Andrea Provaglio, ki je z več kot 20-letnimi izkušnjami v ZDA in v Evropi pomagal programerjem iz celega sveta;
 • Pia Maria Thorén, ena izmed vodilnih žensk v podjetju GreenBullet, ki deluje prav na področju razvoja agilnih metodologij;
 • Dušan Omerčević, podpredsednik produktnega razvoja v izjemno uspešnem slovenskem startupu Zemanta;
 • Brendan Marsh, učitelj agilnega pristopa v švedskem podjetju Spotify;
 • Kristian Lindwall, prav tako učitelj agilnega pristopa v švedskem podjetju Spotify;
 • Simon Roberts, svetovalec, ki svoje delo opravlja v Berlinu in ki je že pomagal številnim podjetnikom v svoje startupe vpeljati agilne metode;
 • Marko Javornik, izkušeni IT-jevec, ki je v slovenskem podjetju Comtrade odgovoren za poslovno enoto z več kot 300 inženirji.

Konferenca je namenjena predvsem tistim posameznikom, ki pri svojem delu uporabljajo agilne pristope – tako boljšim poznavalcem tovrstnih pristopov, kot tudi tistim, ki so se s tem področjem pravkar pričeli ukvarjati.

MP-jevci se lahko na konferenco prijavite s 30-odstotnim popustom! To lahko storite na 2 načina:

  • na strani www.agileslovenia.com ob registraciji vnesete promocijsko kodo MLADIPODJETNIK, s katero pridobite popust;
  • na elektronski naslov agileslovenia (at) agilspot.si pošljete podatke za prijavo, organizatorji pa vam nato pripravijo račun s popustom.
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje