Aktivnosti za še pestrejše podjetniško dogajanje

Podjetništvo omogoča gospodarske spremembe, ki jih v našem okolju še kako potrebujemo. Prav zato na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino z namenom spodbujanja te panoge organizirajo številne aktivnosti.

Po uspešno izvedenih Dnevih podjetništva so sedaj pričeli s povezovanjem s Tehnološkim parkom Ljubljana, aktivnostjo Start:up Roadshow Brežice, ki se jo je udeležilo več kot 20 mladih, ki razmišljajo o ustanovitvi lastnega podjetja.

V nadaljevanju želijo sodelovanje še razširiti v povezavi s Start:up iniciativo, sočasno izvesti že dobro utečene podjetniške aktivnosti, med večjimi prav gotovo Podjetniško obrtni in kmetijski sejem, ki omogoča promocijo tistih, ki se s podjetništvom že ukvarjajo. Prioritetno želijo delati na »kapitalu« inovativnih idej.

Posavje predstavlja velik potencial podjetniških idej in podjetnih mladih, zato si želijo še več podobnih zmagovalnih start:up ekip, kot je domača družba Enolyse, ki je v tem času na Gospodarski zbornici Slovenije prejela nagrado za najboljše storitve v »oblaku«.

Verjamejo, da bodo ideje ob kakovostni podpori zaživele in prinesle v domače okolje več optimizma in predvsem kakšno novo delovno mesto z visoko dodano vrednostjo.

Vir: ZPTM Brežice, enota CPT

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje