Aktivnosti za še pestrejše podjetniško dogajanje

Podjetništvo omogoča gospodarske spremembe, ki jih v našem okolju še kako potrebujemo. Prav zato na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino z namenom spodbujanja te panoge organizirajo številne aktivnosti.

Po uspešno izvedenih Dnevih podjetništva so sedaj pričeli s povezovanjem s Tehnološkim parkom Ljubljana, aktivnostjo Start:up Roadshow Brežice, ki se jo je udeležilo več kot 20 mladih, ki razmišljajo o ustanovitvi lastnega podjetja.

V nadaljevanju želijo sodelovanje še razširiti v povezavi s Start:up iniciativo, sočasno izvesti že dobro utečene podjetniške aktivnosti, med večjimi prav gotovo Podjetniško obrtni in kmetijski sejem, ki omogoča promocijo tistih, ki se s podjetništvom že ukvarjajo. Prioritetno želijo delati na »kapitalu« inovativnih idej.

Posavje predstavlja velik potencial podjetniških idej in podjetnih mladih, zato si želijo še več podobnih zmagovalnih start:up ekip, kot je domača družba Enolyse, ki je v tem času na Gospodarski zbornici Slovenije prejela nagrado za najboljše storitve v »oblaku«.

Verjamejo, da bodo ideje ob kakovostni podpori zaživele in prinesle v domače okolje več optimizma in predvsem kakšno novo delovno mesto z visoko dodano vrednostjo.

Vir: ZPTM Brežice, enota CPT

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje