Aktualni razpisi: 2 novosti

Tokrat vam predstavljamo dve novosti iz področja aktualnih razpisov, in sicer razpis, namenjen sofinanciranju projektov Programa Norveškega finančnega mehanizma in Programa Finančnega mehanizma ter Razvojno-spodbujevalni program SID banke za financiranje malih in srednje velikih podjetij.
Aktualni razpisi: 2 novosti

Aktualni razpisi: 1 novost (Vir slike: sxc.hu)

Aktualni razpisi

  • Sofinanciranje projektov Programa Norveškega finančnega mehanizma 2009-2014 in Programa Finančnega mehanizma EGP 2009-2014

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo razpis, namenjen izboru projektov, katerim se dodeli nepovratna sredstva sofinanciranja projektov v okviru Programa Norveškega finančnega mehanizma 2009–2014 in Programa Finančnega mehanizma EGP 2009–2014.

Rok za oddajo: 28. februar 2014

  • Razvojno-spodbujevalni program SID banke za mikrofinanciranje poslovanja malih in srednje velikih podjetij 2013 – 2014

Za kredit lahko zaprosijo pravne osebe zasebnega prava s sedežem v Republiki Sloveniji, ki so ustanovljene in delujejo kot gospodarske družbe po Zakonu o gospodarskih družbah. Po velikosti mora gospodarska družba sodit v kategorijo MSP.

Rok za oddajo: 30. junij 2014

Razpisi, ki šele prihajajo

  • Predvidoma v februarju 2014 bo objavljen razpis P2 za ustanovitev in zagon visoko inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja. Podjetje bo lahko v obdobju 3 let prejelo do 74.000 EUR za stroške, ki so namenjeni razvoju podjetja in uspešnemu prenosu razvojnih idej podjetnih posameznikov in skupin v tržno uspešne podjeme in ustvarjanje novih inovativno naravnanih podjetij.
  • V kratkem prihaja razpis za investicije v kotlovnice na lesno biomaso (KNLB) – Vgradnja kotlovske naprave na lesno biomaso moči najmanj 150 kW in največ 10 MW. Povrnejo do 40 % upravičenih stroškov investicije! 

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje