Aktualni razpisi: 1 novost

Avtor — 14.10.2013
V tokratni rubriki Aktualni razpisi vam predstavljamo eno novost, Ukrep 123, dva še vedno aktualna razpisa med katere spadajo tudi krediti SID Banke za mikro, mala in srednje velika podjetja ter razpis GEN-I za učinkovito rabo energije, ki bo predvidoma objavljen ta ali prihodnji mesec.
Aktualni razpisi: 1 novost

Aktualni razpisi: 1 novost. (Vir slike: sxc.hu)

Novost s področja aktualnih razpisov

  • Objava Ukrepa 123 za prvo predelavo lesa za naložbe v ureditev žagarskega obrata in nakup pripadajoče opreme, za načrtovano letno predelavo lesa v obsegu najmanj 10.000 m3 hlodovine. Sofinanciranje do 50 % upravičenih stroškov za podjetja, s.p., zadruge ali zavode. Rok za prijavo 27.11.2013.

Več o vseh razpisih, o katerih smo pisali, si preberite v rubriki Razpisi.

Še vedno aktualni razpisi

  • Krediti SID Banke za mikro, mala in srednje velika podjetja za nakup materiala, trgovskega blaga, za plačilo storitev in za izdatke za plače.
    1. Kredit v višini od 30.000 EUR do 100.000 EUR – Podrobnosti razpisa si preberite tukaj >>
    2. Kredit v višini od 100.001 EUR do 1.000.000 EUR – Podrobnosti razpisa si preberite tukaj >>
  • Novembra dodaten rok za sofinanciranje daljinskega ogrevanja na lesno biomaso – DOLB. Upravičeni nameni izgradnje sistema s kotlovsko napravo kapacitete do 20 MW in izgradnja mikro sistema. Možnost kombinacije s kreditom EKO SKLADA z obrestno mero 3 mesečni EURIBOR + 1,5 %. Podrobnosti razpisa si preberite tukaj >>

Prihajajoči razpis

  • GEN-I – razpis za učinkovito rabo energije ponovno odprt v oktobru oziroma v novembru.

Vir:  Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.


Oznake: , , , ,