Aktualni razpisi: 2 novosti

Avtor — 13.02.2014
Tokrat vam v rubriki Aktualni razpisi predstavljamo 2 aktualna razpisa: kredite SID Banke za mikro, mala in srednje velika podjetja ter sredstva za pridobitev nepovratnih sredstev za izgradnjo daljinskega ogrevanja na lesno biomaso.
Aktualni razpisi: 2 novosti

Aktualni razpisi: 2 novosti (Vir slike: sxc.hu)

Aktualni razpisi

Javni razpis za sofinanciranje daljinskega ogrevanja na lesno biomaso za obdobje 2011 do 2015 (DOLB 3)

Želite investirati v kotlovnico na lesno biomaso ter energijo prodajati vsaj 5 uporabnikom? Na voljo so še sredstva za pridobitev nepovratnih sredstev za izgradnjo daljinskega ogrevanja na lesno biomaso (DOLB). Minimalna višina investicije je 150.000 EUR. Dodaten rok 6.3.2014!  Več o razpisu >>

Razvojno-spodbujevalni program SID banke za (mikro)financiranje poslovanja malih in srednje velikih podjetij 2013 – 2014

Krediti SID Banke za mikro, mala in srednje velika podjetja za nakup materiala, trgovskega blaga, za plačilo storitev in za izdatke za plače. 

Najave razpisov

V kratkem prihaja razpis za investicije v kotlovnice na lesno biomaso (KNLB) – Vgradnja kotlovske naprave na lesno biomaso moči najmanj 150 kW in največ 10 MW. Povrnejo do 40 % upravičenih stroškov investicije!

Več o vseh razpisih, o katerih smo pisali, si preberite v rubriki Razpisi.

Predvidoma v februarju 2014 bo objavljen razpis P2 za ustanovitev in zagon visoko inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja. Podjetje bo lahko v obdobju 3 let prejelo do 74.000 EUR za stroške, ki so namenjeni razvoju podjetja in uspešnemu prenosu razvojnih idej podjetnih posameznikov in skupin v tržno uspešne podjeme in ustvarjanje novih inovativno naravnanih podjetij.

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.

Oznake: , ,