Aktualni razpisi: 2 novosti

Avtor — 20.02.2014
Ponovno vam v rubriki "Aktualni razpisi" predstavljamo dva razpisa: kredite SID Banke za mikro, mala in srednje velika podjetja ter sredstva za pridobitev nepovratnih sredstev za izgradnjo daljinskega ogrevanja na lesno biomaso.
Aktualni razpisi: 2 novosti

Aktualni razpisi: 2 novosti (Vir slike: sxc.hu)

Javni razpis za sofinanciranje daljinskega ogrevanja na lesno biomaso za obdobje 2011 do 2015 (DOLB 3)

Želite investirati v kotlovnico na lesno biomaso ter energijo prodajati vsaj 5 uporabnikom? Na voljo so še sredstva za pridobitev nepovratnih sredstev za izgradnjo daljinskega ogrevanja na lesno biomaso (DOLB). Minimalna višina investicije je 150.000 EUR. Dodaten rok 6.3.2014!  Več o razpisu >>

Razvojno-spodbujevalni program SID banke za (mikro)financiranje poslovanja malih in srednje velikih podjetij 2013 – 2014

Krediti SID Banke za mikro, mala in srednje velika podjetja za nakup materiala, trgovskega blaga, za plačilo storitev in za izdatke za plače. 

Najave razpisov

Slovenski podjetniški sklad bo v letu 2014 ponovno objavil javni razpis za prejem subvencij za zagon podjetij – P2. Nepovratna sredstva, ki jih zagotavlja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo so namenjena spodbujanju ustanovitve in zagona inovativno naravnanih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja.

Več o vseh razpisih, o katerih smo pisali, si preberite v rubriki Razpisi.

Iščete finančna sredstva za vaše inovativne ideje? Marca prihaja EU razpis SME Instrument namenjen podjetjem z inovativnimi idejami s področij vesolja, IKT tehnologije, nanotehnologije, medicine, ekološko – inovativne prehrambne industrije, transporta, energetike, ekološko inovativnih materialov in urbanega področja. Vrednost projektov od 700.000 EUR dalje.

Boste v vašem podjetju zamenjali kotlovnico? V kratkem prihaja razpis za investicije v kotlovnice na lesno biomaso (KNLB) – Vgradnja kotlovske naprave na lesno biomaso moči najmanj 150 kW in največ 10 MW. Povrnejo do 40 odstotkov upravičenih stroškov investicije!

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.


Oznake: , ,