Aktualni razpisi: ena novost

Avtor — 13.09.2012
V začetku meseca smo vam predstavili kar pet novosti, tokrat pa vam predstavljamo zgolj eno – to pa še ne pomeni, da je kaj manj zanimiva. V nadaljevanju si lahko preberete nekaj več o novem razpisu ter o osmih še vedno aktualnih razpisih.
Aktualni razpisi: ena novost

Aktualni razpisi: ena novost. (Vir slike: sxc.hu)

Novost na področju aktualnih razpisov

Vse kar vas zanima o razpisih najdete v podjetniškem kotičku pod kategorijo Razpisi!

Še vedno aktualni razpisi

  • Nepovratna sredstva za ukrepe na področju izboljšanja rabe električne energije. Do 50% sofinanciranje projektov za različne namene. Rok za prijavo je 21.9.2012.Podrobnosti razpisa si preberite tukaj!
  • Nepovratna sredstva za zamenjavo električnega grelnika tipa voda zrak, vgradno toplotne črpalke in za sprejemnike sončne energije za pripravo sanitarne vode. Do 50 % sofinanciranje. Prvo odpiranje je 12.9.2012 nato vsako sredo. Podrobnosti razpisa si preberite tukaj!
  • Do 50 % sofinanciranje zamenjave razsvetljave, vgradnjo regulatorjev in krmilnih sistemov ter za rekonstrukcijo in predelavo pomožne opreme. Prvo odpiranje je 12.9.2012 nato vsako sredo. Podrobnosti razpisa si preberite tukaj!
  • Vgradnja elektromotorjev, kompresorjev črpalk in frekvenčnih regulatorjev. Do 50 % sofinanciranje. Prvo odpiranje je 12.9.2012 nato vsako sredo. Podrobnosti razpisa si preberite tukaj!
  • Nepovratne finančne spodbude za sisteme koriščenja odpadne toplote (Podrobnosti razpisa!) ter za sisteme ogrevanja oziroma hlajenja (Podrobnosti razpisa!). Do 50 % sofinanciranje. Prvo odpiranje je 12.9.2012 nato vsako sredo.
  • Sofinanciranje vzpostavitve kompetenčnega centra v sodelovanju z minimalno 5 partnerji. Do 100 % povrnjeni upravičeni stroški za plače, usposabljanja, izobraževanja, delavnice, seminarji, itd. Rok za prijavo je 28.9.2012. Podrobnosti razpisa si preberite!
  • Sredstva v višini do 10.000,00 EUR za informiranje javnosti o učinkoviti rabi energije (URE) in obnovljivih virih energije(OVE) – predavanja, publikacije, ipd. Rok za prijavo je do 30.10.2012. Podrobnosti razpisa si preberite tukaj!
  • Ugodni krediti za podjetja, s poudarkom na lastnem znanju ali znanju širšega raziskovalno razvojnega  tima, ki se odraža v komercializaciji novih rešitev, produktov ali storitev. Obrestna mera 6 mesečni EURIBOR + 1,95% ter garancija države (P1 TIP) za mikro, mala in srednje velika podjetja. Naslednji rok je 5.10.2012. Podrobnosti razpisa si preberite tukaj!

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.


Oznake: , , , ,