Aktualni razpisi v drugi polovici avgusta

Avtor — 24.08.2011
Izkoristite možnosti pridobivanja nepovratnih sredstev Evropske unije in si preberite o razpisih, ki so bili objavljeni v drugi polovici avgusta. Predstavljamo vam novo objavljene razpise, še vedno aktualne razpise in prihajajoče razpise, ki bi vas utegnili zanimati.
Septembrske novosti na področju razpisov

Septembrske novosti na področju razpisov (slika: sxc.hu).

Razpisi, objavljeni v tem tednu:

  • Procesni vavčer 2011/2012 – sofinanciranje stroškov zunanjih strokovnjakov v zvezi z uvajanjem izboljšav poslovnih procesov v podjetjih in stroškov kotizacij za usposabljanja zaposlenih, ki so člani projektne skupine, na področju metodologij za uvajanje izboljšav poslovnih procesov v podjetjih.

Še vedno aktualni razpisi:

  • Ugodni krediti za podjetja z obrestno mero 6 mesečni EURIBOR + 0,8% ter garancija države. Rok: 20.9.2011
  • Sredstva za učinkovito rabo električne energije – sredstva za podjetja. Rok: 7.12.2011. Že zbiramo prijave.
  • Sredstva za energetsko sanacijo domov za starejše, katerih ustanovitelj je Republika Slovenija. Do 90% upravičenih stroškov.
  • Sredstva za raziskave in razvoj v podjetjih ter za zaposlitev mladih raziskovalcev ali raziskovalcev iz raziskovalnih organizacij.
  • Do 50% sofinanciranje prenove javne razsvetljave. Prijavijo se lahko občine.
  • DOLB 3 – sofinanciranje daljinskega ogrevanja na lesno biomaso za 2012 – 2015.

Razpis, ki ga boste zasledili v jeseni:

  • Razpis za sofinanciranje projektov razvoja e-storitev in mobilnih aplikacij za zavode, društva, občine . Predvidena objava: jesen 2011.

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje