Ali se lahko kaj naučimo iz neuspelih kampanj množičnega financiranja?

Avtor — 17.10.2014
Ali ste vedeli, da je najuspešnejši projekt vseh časov na Kickstarterju postal to šele v drugem poizkusu? V prvo jim namreč kampanja ni uspela. Vendar pa so se učili na svojih napakah in jih v drugo odpravili.
Ali se lahko kaj naučimo iz neuspelih kampanj množičnega financiranja?

Ali se lahko kaj naučimo iz neuspelih kampanj množičnega financiranja?

Na svojih napakah se torej znamo učiti. Vprašanje pa je, ali se lahko kaj naučimo tudi iz napak, ki so jih storili drugi. 

Ker verjamemo, da je to mogoče, smo pripravili konferenco na temo neuspelih kampanj množičnega financiranjaPosebnost dogodka je, da se osredotoča na govorce, katerih kampanje množičnega financiranja so spodletele, a so kasneje vseeno uspeli postaviti uspešna podjetja.

Na ta način želimo dogodek bolj približati obiskovalcem in jim predstaviti tudi ključne vidike neuspehov, ki pa dostikrat niso opaženi – učenje iz napakVsak se lahko na neki ravni poveže z neuspešnimi projekti in se iz njih nauči dovolj, da sam te napake ne ponovi. 

Predavanjem bo sledila okrogla miza, kjer bodo avtorji uspešnih projektov povedali, kako so oni reševali te težave. Za konec pa bodo specialisti iz posameznih področij predstavili, kako se pripraviti na kampanjo.

Celoten dogodek bo potekal v angleškem jeziku, saj bodo tako udeleženci kot predavatelji iz različnih držav. Konferenca bo potekala 14. novembra 2014 v Murski Soboti. Vstopnice si lahko zagotovite tako, da nas podprete na Indiegogo strani in si izberete eno izmed nagrad.

Kaj lahko pričakujete od konference:

  • 9 zanimivih zgodb govorcev iz petih držav;
  • priložnost izvedeti nekaj več o morebitnem vstopu na tuje trge s pomočjo množičnega financiranja;
  • pogled uspešnih projektov na izpostavljene napake;
  • sproščen mednarodni networking ob bowlingu;
  • strokovno izobraževanje, kako se pripraviti kampanjo.

Vabljeni ste, da se nam pridružite in z nami poslušate zanimive zgodbe. 

Več informacij na Indiegogo >>

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje