Ali se lahko kaj naučimo iz neuspelih kampanj množičnega financiranja?

Ali ste vedeli, da je najuspešnejši projekt vseh časov na Kickstarterju postal to šele v drugem poizkusu? V prvo jim namreč kampanja ni uspela. Vendar pa so se učili na svojih napakah in jih v drugo odpravili.
Ali se lahko kaj naučimo iz neuspelih kampanj množičnega financiranja?

Ali se lahko kaj naučimo iz neuspelih kampanj množičnega financiranja?

Na svojih napakah se torej znamo učiti. Vprašanje pa je, ali se lahko kaj naučimo tudi iz napak, ki so jih storili drugi. 

Ker verjamemo, da je to mogoče, smo pripravili konferenco na temo neuspelih kampanj množičnega financiranjaPosebnost dogodka je, da se osredotoča na govorce, katerih kampanje množičnega financiranja so spodletele, a so kasneje vseeno uspeli postaviti uspešna podjetja.

Na ta način želimo dogodek bolj približati obiskovalcem in jim predstaviti tudi ključne vidike neuspehov, ki pa dostikrat niso opaženi – učenje iz napakVsak se lahko na neki ravni poveže z neuspešnimi projekti in se iz njih nauči dovolj, da sam te napake ne ponovi. 

Predavanjem bo sledila okrogla miza, kjer bodo avtorji uspešnih projektov povedali, kako so oni reševali te težave. Za konec pa bodo specialisti iz posameznih področij predstavili, kako se pripraviti na kampanjo.

Celoten dogodek bo potekal v angleškem jeziku, saj bodo tako udeleženci kot predavatelji iz različnih držav. Konferenca bo potekala 14. novembra 2014 v Murski Soboti. Vstopnice si lahko zagotovite tako, da nas podprete na Indiegogo strani in si izberete eno izmed nagrad.

Kaj lahko pričakujete od konference:

  • 9 zanimivih zgodb govorcev iz petih držav;
  • priložnost izvedeti nekaj več o morebitnem vstopu na tuje trge s pomočjo množičnega financiranja;
  • pogled uspešnih projektov na izpostavljene napake;
  • sproščen mednarodni networking ob bowlingu;
  • strokovno izobraževanje, kako se pripraviti kampanjo.

Vabljeni ste, da se nam pridružite in z nami poslušate zanimive zgodbe. 

Več informacij na Indiegogo >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje