Amazon v boj z iTunes

Nova storitev, ki se imenuje AmazonMP3, je podjetju vzela veliko časa, a je sedaj več kot pripravljena na boj z edinim konkurentom, iTunes.
Amazon v boj z iTunes

Bodo nižje cene dovolj?

Nova spletna glasbena trgovina prodaja pesmi brez DRM zaščite in po nižji ceni kot Apple. Glasba je v MP3 formatu, kupci pa jo bodo lahko poslušali kjerkoli, tudi na iPod-ih. Glasbo lahko tudi zapečete na CD oz. DVD medije.

Zbirko sestavlja 2 milijona pesmi, napisanih izpod rok 80 tisoč izvajalec. Sodelovanje je podpisalo 20 tisoč glasbenih založb, med njimi tudi EMI in Universal.

Za nakup je potreben prenos programa, ki je na voljo tako za Windows kot Mac uporabnike. Kmalu bo podprt tudi Linux.

Za vse, ki boste stran uporabljali predlagam branje najbolj pogosto zastavljenih vprašanj (FAQ).

Vir:  TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje