Amazon vložil v Fantasy Movies League

FantasyMoguls je razširil koncept športnih fantazijskih lig na filmsko industrijo in preko Amazon ter nekaterih podjetij za tvegani kapital zbral 1 milijon dolarjev.
Amazon vložil v Fantasy Movies League

Amazon vložil v fantazijsko ligo

Fantazijske lige so do sedaj po spletu vključevale predvsem različne športe kot so nogomet, košarka in baseball. Princip spletne igre je tak, da ustvarite ekipo različnih profesionalnih igralcev iz različnih klubov, točke pa pridobite glede na njihove igre v resničnem življenju.

AtomicMoguls so sedaj isti koncept razvili še za filme (FantasyMoguls). Na voljo imate seznam prihajajočih filmov, s katerega po vašem mnenju izberete največje uspešnice prihodnjih nekaj mesecev. Točke se pridobivajo glede na to koliko tednov film obstane na seznamu top 5, povprečje predvajanj v kinih in oceno s strani IMDb. 

Fantazijske športne lige imajo že 15 milijonov uporabnikov, Fantasy Sports Trade Association navaja, da se porabi več kot 1 milijarda dolarjev za oglaševanje, nagrade, itd. Tako ni čudno, da tovrstne igre privabljajo gigante kot je Amazon.

Pri Atomic Moguls so napovedali razširitev še na glasbo, televizijske oddaje in superzvezde. 

Zabava za vse, ki se do sedaj niste našli v športnih verzijah in za prave filmske navdušence.


Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje