Amazon vložil v Fantasy Movies League

Avtor — 17.02.2007
FantasyMoguls je razširil koncept športnih fantazijskih lig na filmsko industrijo in preko Amazon ter nekaterih podjetij za tvegani kapital zbral 1 milijon dolarjev.
Amazon vložil v Fantasy Movies League

Amazon vložil v fantazijsko ligo

Fantazijske lige so do sedaj po spletu vključevale predvsem različne športe kot so nogomet, košarka in baseball. Princip spletne igre je tak, da ustvarite ekipo različnih profesionalnih igralcev iz različnih klubov, točke pa pridobite glede na njihove igre v resničnem življenju.

AtomicMoguls so sedaj isti koncept razvili še za filme (FantasyMoguls). Na voljo imate seznam prihajajočih filmov, s katerega po vašem mnenju izberete največje uspešnice prihodnjih nekaj mesecev. Točke se pridobivajo glede na to koliko tednov film obstane na seznamu top 5, povprečje predvajanj v kinih in oceno s strani IMDb. 

Fantazijske športne lige imajo že 15 milijonov uporabnikov, Fantasy Sports Trade Association navaja, da se porabi več kot 1 milijarda dolarjev za oglaševanje, nagrade, itd. Tako ni čudno, da tovrstne igre privabljajo gigante kot je Amazon.

Pri Atomic Moguls so napovedali razširitev še na glasbo, televizijske oddaje in superzvezde. 

Zabava za vse, ki se do sedaj niste našli v športnih verzijah in za prave filmske navdušence.


Vir: TechCrunch

Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje