Amazon vložil v Fantasy Movies League

FantasyMoguls je razširil koncept športnih fantazijskih lig na filmsko industrijo in preko Amazon ter nekaterih podjetij za tvegani kapital zbral 1 milijon dolarjev.
Amazon vložil v Fantasy Movies League

Amazon vložil v fantazijsko ligo

Fantazijske lige so do sedaj po spletu vključevale predvsem različne športe kot so nogomet, košarka in baseball. Princip spletne igre je tak, da ustvarite ekipo različnih profesionalnih igralcev iz različnih klubov, točke pa pridobite glede na njihove igre v resničnem življenju.

AtomicMoguls so sedaj isti koncept razvili še za filme (FantasyMoguls). Na voljo imate seznam prihajajočih filmov, s katerega po vašem mnenju izberete največje uspešnice prihodnjih nekaj mesecev. Točke se pridobivajo glede na to koliko tednov film obstane na seznamu top 5, povprečje predvajanj v kinih in oceno s strani IMDb. 

Fantazijske športne lige imajo že 15 milijonov uporabnikov, Fantasy Sports Trade Association navaja, da se porabi več kot 1 milijarda dolarjev za oglaševanje, nagrade, itd. Tako ni čudno, da tovrstne igre privabljajo gigante kot je Amazon.

Pri Atomic Moguls so napovedali razširitev še na glasbo, televizijske oddaje in superzvezde. 

Zabava za vse, ki se do sedaj niste našli v športnih verzijah in za prave filmske navdušence.


Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje