AOL kupuje Bebo

Bebo je za MySpace in Facebookom tretja najbolj priljubljena družabna mreža v ZDA.
AOL kupuje Bebo

Bebo bo kmalu menjal lastnika.

Vrednost mreže Bebo je ocenjena na 850 milijonov ameriških dolarjev. Po nakupu AOL namerava Bebo združiti s svojim priljubljenim IM (instant messaging) programom (AIM), ki je najbolj popularen tovrstni program v ZDA.

S tem AOL spreminja svojo poslovno strategijo. Začeli so s ponujanjem storitev na področju internetnega dostopa, nakup Bebo pa kaže, da se usmerjajo bolj proti oglaševalskemu poslu. Pred časom so namreč že vložili milijardo dolarjev za nakup oglaševalskih tehnologij, ki jih bodo vključili v svojo novo družabno mrežo.

Bebo je najbolj priljubljen v Veliki Britaniji, kjer je januarja zabeležil 11,4 milijona različnih obiskovalcev. V ZDA je imela ta družabna mreža v istem mesecu 4,1 milijona obiskovalcev. Skupno naj bi imel Bebo registriranih 40 milijonov uporabnikov, vendar pa to niso redni uporabniki (Facebook je imel pred kratkim 65 milijonov aktivnih uporabnikov).

AOL sicer v zadnjem času beleži upad zanimanje za njegove storitve, AIM pa se zaenkrat še dobro drži.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje