Apple bo podvojil produkcijo iPhonov

Apple namerava za zadnjo četrtino leta po navedbah strani TheStreet.com podvojiti produkcijo iPhonov.
Apple bo podvojil produkcijo iPhonov

iPhone bo v Veliki Britaniji 9. Novembra

Apple namerava skoraj podvojiti proizvodnjo iPhonov in sicer z 1,54 milijona na 2,7 milijona. Po navedbah strani TheStreet.com je nameravana količina proizvodov za to leto 4,8 miljona. Razlog za povečanje produkcije je nedavno zmanjšanje cene tega revolucionarnega izdelka in prihodo iPhona na evropske trge. Apple namerava iPhone prvo ponuditi velikim evropskim državam kot so Velika Britanija, Nemčija in Francija.

V Veliki Britaniji bo prodaja iPhona stekla 9. novembra, zanje pa potrebno odšteti £269 (samo 8 GB modeli), ponujal pa ga bo O2. V Nemčiji je Apple sklenil pogodbo z Deutsche Telekom. Za telefon bo pri njih potrebno odšteti 399 € ($554) kar je nekoliko več kot na ameriškem trgu, kjer je cena $399. V Franciji bo iPhone ponujal Orange.

Že sedaj je Apple prodal 1 milijon iPhonov in to samo 74 dni po lansiranju izdelka na trg. Šef Appla Steve Jobs je poudaril, da so morali za milijion prodanih iPodov čakati kar dve leti.

Kaj pa je s prodajo iPhona na ostalih evropskih trgih?!

Vir: TheStreet.com

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje