Apple prodal že milijon iPhonov

Kljub temu, da je novi iPhone G3 na tržišču šele tri dni, je Apple prodal že milijon primerkov.
Apple prodal že milijon iPhonov

Prodali so jih že 3 milijone.

Apple se je kmalu po začetku prodaje že soočil s težavami. Zaradi preobremenjenosti serverjev je mnogo kupcev ostalo z neaktiviranimi aparati, saj je za uspešno delovanje iPhone potrebna aktivacija na Applovi spletni strani. Prav tako so zaradi nove programske opreme, ki je bila ustvarjena za starejši iPhone, mnogi uporabniki le-teh ostali z neuporabnimi aparati. Morali so jih namreč ponovno aktivirati.

A serverji so si kmalu opomogli in kupci so svoje iPhone lahko aktivirali že čez vikend in to kar prek domačega računalnika.

Apple je zaenkrat skupno prodal 6 milijonov iPhonov od začetka prodaje v lanskem letu. Za cilj so si jih zastavili prodati 10 milijonov. Trenutno je iPhone na trgu v 21 državah.

Do konca leta naj bi bil iPhone na voljo v vseh državah Evropske unije, razen pri nas! Operaterji so za prodajo sicer zainteresirani, vendar pa do konca leta dogovora ni pričakovati.

Vir: CNN

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje