Apple prodal že milijon iPhonov

Kljub temu, da je novi iPhone G3 na tržišču šele tri dni, je Apple prodal že milijon primerkov.
Apple prodal že milijon iPhonov

Prodali so jih že 3 milijone.

Apple se je kmalu po začetku prodaje že soočil s težavami. Zaradi preobremenjenosti serverjev je mnogo kupcev ostalo z neaktiviranimi aparati, saj je za uspešno delovanje iPhone potrebna aktivacija na Applovi spletni strani. Prav tako so zaradi nove programske opreme, ki je bila ustvarjena za starejši iPhone, mnogi uporabniki le-teh ostali z neuporabnimi aparati. Morali so jih namreč ponovno aktivirati.

A serverji so si kmalu opomogli in kupci so svoje iPhone lahko aktivirali že čez vikend in to kar prek domačega računalnika.

Apple je zaenkrat skupno prodal 6 milijonov iPhonov od začetka prodaje v lanskem letu. Za cilj so si jih zastavili prodati 10 milijonov. Trenutno je iPhone na trgu v 21 državah.

Do konca leta naj bi bil iPhone na voljo v vseh državah Evropske unije, razen pri nas! Operaterji so za prodajo sicer zainteresirani, vendar pa do konca leta dogovora ni pričakovati.

Vir: CNN

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje