Apple prodal že milijon iPhonov

Kljub temu, da je novi iPhone G3 na tržišču šele tri dni, je Apple prodal že milijon primerkov.
Apple prodal že milijon iPhonov

Prodali so jih že 3 milijone.

Apple se je kmalu po začetku prodaje že soočil s težavami. Zaradi preobremenjenosti serverjev je mnogo kupcev ostalo z neaktiviranimi aparati, saj je za uspešno delovanje iPhone potrebna aktivacija na Applovi spletni strani. Prav tako so zaradi nove programske opreme, ki je bila ustvarjena za starejši iPhone, mnogi uporabniki le-teh ostali z neuporabnimi aparati. Morali so jih namreč ponovno aktivirati.

A serverji so si kmalu opomogli in kupci so svoje iPhone lahko aktivirali že čez vikend in to kar prek domačega računalnika.

Apple je zaenkrat skupno prodal 6 milijonov iPhonov od začetka prodaje v lanskem letu. Za cilj so si jih zastavili prodati 10 milijonov. Trenutno je iPhone na trgu v 21 državah.

Do konca leta naj bi bil iPhone na voljo v vseh državah Evropske unije, razen pri nas! Operaterji so za prodajo sicer zainteresirani, vendar pa do konca leta dogovora ni pričakovati.

Vir: CNN

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje