Apple razdelil nagrade vodilnim

Steve P. Jobs ima še vedno plačo en dolar.
Apple razdelil nagrade vodilnim

Apple pod pričakovanji analitikov.

Apple je tudi letos vodilnim možem podjetja izplačal nagrade za njihovo uspešnost v vrednosti lanskoletne plače, vendar ne vsem. Direktor podjetja, Steve P. Jobs še vedno vztraja na letni plači, ki znaša en dolar. Tako je Apple njihov direktor skupaj lani stal le en dolar, tako pa je že od leta 1997. Ima pa Jobs v lasti 5,5 milijonov delnic podjetja. Višine plače niso povečevali.

Četrtletni rezultati podjetja, ki so jih objavili ta teden, so sicer pod pričakovanimi. Dobiček je bil pod pričakovanji analitikov, za to je kriv predvsem upad prodaje iPodov med novoletnimi prazniki.

Vir: Reuters 

(popravljena)

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje