Apple razdelil nagrade vodilnim

Avtor — 24.01.2008
Steve P. Jobs ima še vedno plačo en dolar.
Apple razdelil nagrade vodilnim

Apple pod pričakovanji analitikov.

Apple je tudi letos vodilnim možem podjetja izplačal nagrade za njihovo uspešnost v vrednosti lanskoletne plače, vendar ne vsem. Direktor podjetja, Steve P. Jobs še vedno vztraja na letni plači, ki znaša en dolar. Tako je Apple njihov direktor skupaj lani stal le en dolar, tako pa je že od leta 1997. Ima pa Jobs v lasti 5,5 milijonov delnic podjetja. Višine plače niso povečevali.

Četrtletni rezultati podjetja, ki so jih objavili ta teden, so sicer pod pričakovanimi. Dobiček je bil pod pričakovanji analitikov, za to je kriv predvsem upad prodaje iPodov med novoletnimi prazniki.

Vir: Reuters 

(popravljena)

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje