Delnice Appla strmo padle

Delnice Appla, ki je v zadnjih letih predvsem pa v zadnjih mesecih zelo rastoče podjetje, je zamajalo ugibanje o zmanjševanju sredstev pri proizvodnji iPoda in iPhona.
Delnice Appla strmo padle

Apple razburja svoje vlagatelje.

Vrednost Applovih delnic je tako v torek padla za skoraj 7 odstotkov, kar je za takšnega giganta precej. Zanimiv podatek je, da se je vrednost delnic omenjenega podjetja od januarja letos, ko so uradno napovedali iPhone, povečala kar za 60 odstotkov. Apple se je letos torej izkazal za precej dobro nakupno priložnost, predvsem za špekulante.

Pri Applu govoric o zmanjšanju sredstev za proizvodnjo ne komentirajo. Oglasili pa so se nekateri drugi analitiki. Eden izmed njih je dejal, da so se take govorice o Applu in tudi drugih podjetjih občasno že pojavljale. Veliko od njih se jih izkaže za neosnovane in se kmalu zavrnejo. Konkretno za Apple je dejal, da ne vidi razloga za zmanjšanje proizvodnje. Prodaja iPhonov je namreč celo večja od pričakovane, zato bi bilo vsako zmanjšanje proizvodnje na tem področju neracionalno, tudi iPod se že vedno prodaja v lepih količinah.

Če koga slučajno zanima nakup, delnica Appla je trenutno vredna 131.76 dolarja. Nakup je možno opraviti pri več slovenskih borzno posredniških hišah.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje