Delnice Appla strmo padle

Delnice Appla, ki je v zadnjih letih predvsem pa v zadnjih mesecih zelo rastoče podjetje, je zamajalo ugibanje o zmanjševanju sredstev pri proizvodnji iPoda in iPhona.
Delnice Appla strmo padle

Apple razburja svoje vlagatelje.

Vrednost Applovih delnic je tako v torek padla za skoraj 7 odstotkov, kar je za takšnega giganta precej. Zanimiv podatek je, da se je vrednost delnic omenjenega podjetja od januarja letos, ko so uradno napovedali iPhone, povečala kar za 60 odstotkov. Apple se je letos torej izkazal za precej dobro nakupno priložnost, predvsem za špekulante.

Pri Applu govoric o zmanjšanju sredstev za proizvodnjo ne komentirajo. Oglasili pa so se nekateri drugi analitiki. Eden izmed njih je dejal, da so se take govorice o Applu in tudi drugih podjetjih občasno že pojavljale. Veliko od njih se jih izkaže za neosnovane in se kmalu zavrnejo. Konkretno za Apple je dejal, da ne vidi razloga za zmanjšanje proizvodnje. Prodaja iPhonov je namreč celo večja od pričakovane, zato bi bilo vsako zmanjšanje proizvodnje na tem področju neracionalno, tudi iPod se že vedno prodaja v lepih količinah.

Če koga slučajno zanima nakup, delnica Appla je trenutno vredna 131.76 dolarja. Nakup je možno opraviti pri več slovenskih borzno posredniških hišah.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje