Applov OS z zamudo

Avtor — 13.04.2007
Iz Appla so sporočili, da bo njihov operacijski sistem Leopard zaradi težav izdan štiri mesece kasneje.
Applov OS z zamudo

Prvotno je bilo rečeno, da bo njihov operacijski sistem izšel spomladi letos.

Zamuda pri predstavitvi je nadvse neugodna za Apple. Pred časom so se namreč norčevali iz Microsofta, ker je tudi ta imel velike težave pri izdelavi Viste, izdali so ga namreč kar dve leti kasneje, kot je bilo napovedano.

Apple se brani in očita Microsoftu, da je veliko rešitev v njihovem novem operacijskem sistemu že uporabljenih v Applovem Tigru.

Zamudo pri Apple zagovarjajo tudi z dejstvom, da je bilo veliko njihovih strokovnjakov bolj vpletenih v razvoj iPhone, zato so OS nekoliko zanemarili.

Sicer pa to ni prva letošnja zamuda za Apple. Podobno se je namreč godilo z Apple TV video sistemom, ki je izšel mesec za predvidenim rokom.  

Vir: The New York Times

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje