Applov OS z zamudo

Iz Appla so sporočili, da bo njihov operacijski sistem Leopard zaradi težav izdan štiri mesece kasneje.
Applov OS z zamudo

Prvotno je bilo rečeno, da bo njihov operacijski sistem izšel spomladi letos.

Zamuda pri predstavitvi je nadvse neugodna za Apple. Pred časom so se namreč norčevali iz Microsofta, ker je tudi ta imel velike težave pri izdelavi Viste, izdali so ga namreč kar dve leti kasneje, kot je bilo napovedano.

Apple se brani in očita Microsoftu, da je veliko rešitev v njihovem novem operacijskem sistemu že uporabljenih v Applovem Tigru.

Zamudo pri Apple zagovarjajo tudi z dejstvom, da je bilo veliko njihovih strokovnjakov bolj vpletenih v razvoj iPhone, zato so OS nekoliko zanemarili.

Sicer pa to ni prva letošnja zamuda za Apple. Podobno se je namreč godilo z Apple TV video sistemom, ki je izšel mesec za predvidenim rokom.  

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje