Ave, kariera!

Avtor — 06.04.2013
Služba me ne išče je projekt Zavoda Nefiks, ki združuje 5 zaposlitvenih klubov po Sloveniji, kjer si skupine mladih izboljšujejo svoje zaposlitvene možnosti pri vstopu na trg dela. Ker se delovanje klubov približuje koncu, se ob zaključku pripravlja večji dogodek z naslovom Ave, kariera.
Ave, kariera!

Ave, kariera! (Vir slike: sxc.hu)

Z dogodkom Ave, kariera se bodo zaokrožila skupinska udejstvovanja, s čimer si bodo udeleženci zagotovili kar najboljšo popotnico za nadaljnjo samostojno karierno pot. Omenjeni zaključni dogodek se bo odvijal v četrtek 11. aprila 2013 od 16. ure dalje v poslovnih prostorih IBM Slovenija, v Kristalni palači v Ljubljani.

Pri organizaciji dogodka bo Zavodu Nefiks pomaga sponzor ORTO, Si.mobil, ki je tudi partner Zavoda mladi podjetnik.

Ker je dogodek namenjen le članom zaposlitvenih klubov, so se odločili, da omogočijo udeležbo tudi nekaj izbrancem, ki bodo postregli z najbolj izvirnimi odgovori na vprašanje Na kakšen način bi se iskanja službe lotil MacGyver? Oddajte svoj kreativen odgovor >>

Vaš prispevek k dogodku

Ker so vsi udeleženci na začetku svoje kariere in ker si želijo zagotoviti čim boljši začetek, so se pri Zavodu Nefiks odločili pripraviti omizje in nanj povabiti uspešne podjetnike in predstavnike uspešnih slovenskih podjetij, da z obiskovalci spregovorijo o njihovih karierah, pomembnih odločitvah, priložnostih in pasteh, ki spremljajo začetnike, ter nam povedo, kaj si želijo, da bi jim že takrat kdo povedal in s tem prihranil izkušnjo. Pogovor bo temeljil na (konkretnih) vprašanjih udeležencev, začetna izhodišča pa bo podala moderatorka.

V MP članku z naslovom Kako zaposliti delavca si lahko preberete vse o zaposlovanju delavca oziroma sebe v lastnem podjetju.

Vir: talentiran.si


Oznake: , , ,