Banka Koper in SAOP pomagata podjetjem pri cenejšem poslovanju

Avtor — 11.04.2012
Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove je v sodelovanju z Banko Koper pripravilo posebno ugodne storitve za nove stranke, s katerimi podjetja znižajo stroške in zmanjšajo tveganja, ki so jim izpostavljena na vsakdanji poslovni poti.
Banka Koper in SAOP pomagata podjetjem pri cenejšem poslovanju

Banka Koper in SAOP pomagata podjetjem pri cenejšem poslovanju (Vir slike: sxc.hu)

V sklopu sodelovanja nudi Banka Koper uporabnikom miniMAXa poseben paket ugodnosti poslovanja na poslovnem računu, komitentom Banke Koper pa pripadajo dodatne ugodnosti pri naročnini programa miniMAX, kar po prvih ocenah ustvarja podjetniku skupno 380 evrov letnega prihranka.

“V podjetju SAOP se zavedamo težkih razmer gospodarjenja, zato želimo podjetjem pomagati pri zniževanju stroškov poslovanja,” je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v SAOP. “Ponudba, ki smo jo oblikovali v partnerstvu z Banko Koper je privlačna tudi za nova in mlada podjetja, saj jim omogoča, da se lažje posvetijo poslovnemu razvoju in potrjevanju na tržišču.” V podjetju SAOP so sicer že pred časom mladim podjetjem omogočili subvencionirano uporabo spletnega programa miniMAX, v sodelovanju s partnerskimi računovodskimi servisi pa tudi cenovno prilagojene e-računovodske storitve, ki se izvajajo z uporabo miniMAXa.

Paket ugodnosti, ki je nastal s sodelovanjem Banke Koper in SAOPja je namenjen vsem poslovnim subjektom, ki želijo zmanjšati poslovna tveganja, poceniti poslovanje ali iščejo nove načine za izboljšanje poslovne učinkovitosti. Družbi bosta v prihodnje poleg nižjih cen storitev elektronskega bančništva in spletnega programa miniMAX namreč omogočili dodatne poenostavitve pri finančnem poslovanju. Storitve elektronskega bančništva i-Net bosta tudi tehnično povezani s spletnim poslovnim programom miniMAX, s čimer bodo uporabniki pridobili možnost zares preprostega plačevanja računov ter vodenja plačilnega prometa znotraj programa miniMAX.

O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 50 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.700 strank ter več kot 14.000 uporabnikov. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena.

Vir: SAOP

Oznake: , , , , ,