Nova baterija za iPhone ne bo poceni

Apple je izdal koliko stane zamenjava baterije pri iPhonu izven garancije.
Nova baterija za iPhone ne bo poceni

iPhone.

Kot prvo, iPhone nima odstranljivega pokrovčka na zadnji strani telefona, tako da baterije ne boste mogli menjati sami. Baterijo vam bodo lahko zamenjali le na pooblaščenem Applovem servisu. To bo v ZDA stalo 79 ameriških dolarjev plus slabih 7 dolarjev poštnine. Skupaj torej kar 86 dolarjev!

V relativnih deležih je to kar 14 oziroma celo 17 (odvisno od velikosti spomina) odstotkov vrednosti telefona. Poleg tega menjava traja 3 delovne dni, seveda pa vam ob tem izbrišejo celotno vsebino telefona. Podobno kot pri iPodu torej, le da dražje.

Pri Applu sicer ocenjujejo, da bo baterija normalno delovala med 300 in 400 polnjenj, potem pa se bo njena uporabnost zmanjševala. Baterija je torej zelo podobna tistim iz navadnih mobilnikov, le da pri Applu obljubljajo dosti boljšo izkoriščenost (več ur v stanju pripravljenosti in več ur pogovorov kot pri konkurenci).

Vir: CNET News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje