Bi radi svojo poslovno idejo predstavili novozelandskemu investitorju?

Veliko ambicioznih slovenskih podjetnikov je izrazilo zanimanje, da bi podjetniško idejo predstavili uspešnemu serijskemu podjetniku in investitorju Nicholasu Bartlettu. Slednji je pred kratkim odprl R&D center z imenom The Kiwi Factory, ozira pa se tudi za drugimi priložnostmi za investicije.
Bi radi svojo poslovno idejo predstavili novozelandskemu investitorju?

Nicholas Bartlett (Vir slike: www.siol.net)

Si želite svojo idejo predstaviti Nicholasu in ekipi? Priložnost bo že to sredo.

V sredo, 1. 4. 2015, bo ob 8:00 uri zjutraj Sputnik pokal po šivih, saj je udeležbo na dogodku z Nicholasom Bartlettom potrdilo že skoraj 200 ljudi. Iz The Kiwi Factory so nam sporočili, da so navdušeni nad zanimanjem javnosti in da ne želijo izpustiti nobene priložnosti za sodelovanje.

Za učinkovito validacijo idej so danes objavili obrazec za predstavitev poslovnih idej, ki jih bodo jutri, 31.3.2014, pregledali in do 16:00 sporočili, kateri podjetniki bodo imeli priložnost s svojim pitchem zablesteti ob Nichilosu Bartlettu na startup cafeju.

Obrazec najdete na tej povezavi >>

Individualno bodo svetovali petim podjetjem, na startup cafe-ju pa se bosta predstavila dva

Izmed vseh idej bo management podjetja The Kiwi Factory izbral pet finalistov, ki bodo v aprilu deležni svetovanja o razvoju poslovne ideje. Dva najboljša projekta pa se bosta imela možnost predstaviti pred prijatelji podjetništva na startup cafe-ju.

Na vprašanje, ali se bojijo, da jim podjetniki ne bodo želeli zaupati poslovnih idej preko obrazca, se Boštjan Pišler, CTO podjetja, nasmiha: “Na info mail na dan povprečno dobimo tri povabila za sodelovanje s predstavitvami poslovnih idej, vsaj štirje podjetniki tedensko pa se tudi zglasijo na pitchu v naših poslovnih prostorih. Upamo, da bomo z oddajo poslovnih idej preko obrazca na spletu lahko povečali naše kapacitete za validacijo poslovnih idej in filtriranje najboljših, ki jim lahko pomagamo z znanji, viri ali mednarodnimi povezavami.

Nicholas Bartlett je medijem že povedal, da slovenskim podjetnikom manjka predvsem prodajnih veščin in znanj. To je razvidno tako v njihovih predstavitvah poslovnih idej, kot tudi v poslovnih modelih oziroma načrtih za monetarizacijo rešitev, ki jih zanimajo.

Tako je pred vami prvi izziv: “prodajte” svojo poslovno idejo s predstavitvijo preko obrazca in si zagotovite možnost individualnega svetovanja z najbolj vročim serijskim podjetnikom in investitorjem v Sloveniji ta hip.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje