Središče novoustanovljene skupine Bisnode bo v Ljubljani

Avtor — 28.02.2013
Švedska skupina Bisnode, vodilni ponudnik poslovnih informacij v slovenskem gospodarskem prostoru, je v naši prestolnici postavila center za novoustanovljene skupine iz južnoevropskih trgov: Bisnode Southern Market.
Središče novoustanovljene skupine Bisnode bo v Ljubljani

Središče novoustanovljene skupine Bisnode bo v Ljubljani (Vir slike: sxc.hu)

Bisnode Slovenija, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o., je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem v Stockholmu na Švedskem. Od februarja letos posluje s podružnicami s Hrvaške, iz Srbije ter Bosne in Hercegovine kot Bisnode Southern Market.

Novoustanovljena skupina bo skupno zaposlovala nekaj manj kot 200 ljudi, v letu 2013 pa pričakuje več kot 12 milijonov evrov prihodkov, kar je za desetino več kot lani, ko so prihodki znašali 11 milijonov evrov prihodkov, so zapisali v Financah. Po njihovem poročanju Maria Anselmi, generalna direktorica Bisnode Southern Market, do leta 2015 pričakuje rast prihodkov na 15 milijonov evrov.

Ne spreglejte mesečnega pregleda gospodarstva, povzetega po publikaciji Bisnode.

Rast prihodkov povečujejo z vedno novimi inovativnimi rešitvami, z nenehnim povečevanjem naročnikov, teh imajo že več kot 12 tisoč, pa tudi z novimi znanji, ki jih osvajajo njihovi zaposleni.

Bisnode Slovenija je bila za center novoustanovljene skupine izbrana predvsem zaradi dejstva, da je lastnica Bisnode Hrvaška in Bisnode Bosna in Hercegovina, v 51-odstotni lasti pa ima tudi Bisnode Srbija. Sčasoma načrtujejo odprtje novih razvojnih centrov v drugih delih regije, pa tudi pospešeno širitev na nove trge.

Vir: Finance

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje