Bisnode vabi na že 4. kolesje strasti od Ljubljane do Kopra

Avtor — 24.05.2015
V Bisnode se zavedajo pomena dobre kondicijske priprave za uspešne podvige in za doseganje ciljev tekom celega leta, tako v poslovanju kot tudi v športu, zato že četrtič organizirajo dobrodelno kolesarjenje od Ljubljane do Kopra, za Društvo prijateljev mladine Koper.
Bisnode vabi na že 4. kolesje strasti od Ljubljane do Kopra

Bisnode vabi na že 4. kolesje strasti od Ljubljane do Kopra (Vir: Unsplash.com)

Rezervirajte si soboto 13.6. in odkolesarite skupinsko in družabno dobrodelno kolesarjenje od Ljubljane do Kopra. Letos bo kolesarjenje ponovno združeno z dobrodelnostjo, saj boste zbirali šolske potrebščine za Društvo prijateljev mladine Koper. Ne odlašajte in že danes posrbite za dobro kondicijo vašega podjetja z Bisnode rešitvami, za kondicijo vašega telesa in s tem dobrega počutja

Pogoji za udeležbo

  • Šolske potrebščine (mape, zvezki, beležnice, svinčniki, tudi šolske torbe, reklamne vrečke, …) in didaktične igre (ne plišaste igrače!) za otroke iz socialno ogroženih družin za Društvo prijateljev mladine, ki jih udeleženci oddajo na startu dogodka ali predhodno dostavijo na podjetje Bisnode.
  • Pot od Ljubljane do Kopra vsi kolesarji prekolesarijo v športni majici Bisnode, ki jo dobijo na startu dogodka.
  • NEhitenje, NEtekmovanje, NEštetje srčnih utripov, ampak ZAnosno opazovanje slovenske pokrajine in ZAvedanje, da prvotno kolesarimo na skupinskem družabnem kolesarjenju in šele drugotno na rekreativnem športnem dogodku.

Trasa

Dolžina poti kolesarjenja po stari cesti od Ljubljane do Kopra bo 120 kilometrov:

Bisnode odhod ob 6h – po ulicah Ljubljane (Slovenska, Aškerčeva, Tržaška) – Vrhnika – Logatec – Planina – Postojna (cca. 30-45 min postanek na OMV bencinski postaji) – Hruševje – Senožeče – Divača – Kozina (ob predvidoma 12h daljši postanek za malico v Gostilni Mahnič in ZBOR VSEH KOLESARJEV) – Črni Kal (krajši postanek in PANORAMSKO FOTOGRAFIRANJE VSEH KOLESARJEV) – Dekani – Koper – SKUPINSKI PRIHOD V CILJ ob predvidoma 15h: Športni park Bonifika oz. Društvo prijateljev mladine Koper.

Zbor

Zbor udeležencev bo v soboto, 13. 6., ob 5:30h pred sedežem Bisnode na Likozarjevi ulici 3 (pri stavbi Delove Tiskarne). Odhod bo ob 6h. Dogodek bo potekal ob vsakem vremenu.

Nekaj utrinkov z lanskega dogodka…

Več informacij o dogodku…

Oznake: ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>