BitTorrent sedaj tudi podjetje

BitTorrent, ki je dolgo veljal za odpadnika v filmski industriji, je odprl spletno stran, na kateri je moč kupiti in izbrati med različnimi filmi, ustvarjenimi v največjih studiih Hollywooda.
BitTorrent sedaj tudi podjetje

BitTorrent ponuja plačljive vsebine

Protokol BitTorrent je popularen file-sharing program, ki se ga uspešno uporablja za piratske prenose filmov. Bram Cohen, osnovalec protokola, se je sedaj odločil, da ustanovi še istoimensko podjetje. Namen je legalizirati distribucijo filmov in ob tem še nekaj zaslužiti.

Kupiti bo moč filme narejene v studiih kot so 20th Century Fox, Lions Gate, MTV Networks, Paramount Pictures, Warner Bross in Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Inc. Prav tako bodo na voljo ponudniki glasbenih videov, PC iger in različnih programov.

Izbirali boste lahko med 3.000 filmi, našle pa se bodo tudi popularne serije kot je »24«. Cene so že postavljene in sicer 3.99$ za nove filme, klasični vas bodo stali 2.99$, medtem ko boste za glasbene spote, PC igre in TV serije plačali 1.99$.

Vsebine bodo gledljive v Microsoftovem Windows Media Playerju 11 in bodo zaščitene z Digital Rights Management, ki bo preprečeval oglede na več kot enem računalniku. Lastniki Applovih računalnikov in iPod-ev boste za storitev prikrajšani.

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje