BitTorrent sedaj tudi podjetje

BitTorrent, ki je dolgo veljal za odpadnika v filmski industriji, je odprl spletno stran, na kateri je moč kupiti in izbrati med različnimi filmi, ustvarjenimi v največjih studiih Hollywooda.
BitTorrent sedaj tudi podjetje

BitTorrent ponuja plačljive vsebine

Protokol BitTorrent je popularen file-sharing program, ki se ga uspešno uporablja za piratske prenose filmov. Bram Cohen, osnovalec protokola, se je sedaj odločil, da ustanovi še istoimensko podjetje. Namen je legalizirati distribucijo filmov in ob tem še nekaj zaslužiti.

Kupiti bo moč filme narejene v studiih kot so 20th Century Fox, Lions Gate, MTV Networks, Paramount Pictures, Warner Bross in Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Inc. Prav tako bodo na voljo ponudniki glasbenih videov, PC iger in različnih programov.

Izbirali boste lahko med 3.000 filmi, našle pa se bodo tudi popularne serije kot je »24«. Cene so že postavljene in sicer 3.99$ za nove filme, klasični vas bodo stali 2.99$, medtem ko boste za glasbene spote, PC igre in TV serije plačali 1.99$.

Vsebine bodo gledljive v Microsoftovem Windows Media Playerju 11 in bodo zaščitene z Digital Rights Management, ki bo preprečeval oglede na več kot enem računalniku. Lastniki Applovih računalnikov in iPod-ev boste za storitev prikrajšani.

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje