BlackBerry Bold navdušuje

Dolgo smo čakali na nov BlackBerryjev dlančnik, poimenovan Bold. Sedaj je na policah in že prejema dobre kritike.
BlackBerry Bold navdušuje

Nov in eleganten BlackBerry Bold.

Blackberry Bold lahko uvrstimo nekje vmes med Curvom in serijo 8800, glede na velikost je bolj podoben seriji 8800, vendar jo nadgrajuje. Hkrati pa povzema prednosti Curva in tako ustvarja tako imenovan Super BlackBerry. Telefon je težak 133 gramov in meri 114 x 66 x 14
mm.

Ima polovičen VGA enkran, z visoko resolucijo, kar 420×320 pikslov, vendar je zelo tanek. Vsebuje tudi microSD režo na zunanji strani in pa 1GB vgrajenega prostora. Ima Intelov PXA270 procesor z zmogljivostjo 624 MHz, omogoča quad band GSM, HSDPA/UMTS, QUERTY tipkovnico, GPS in Wi-Fi. Mogoče je naložiti tudi Google Maps. Z 2-megapikselnim fotoaparatom je mogoče snemati tudi video posnetke. 

Zmogljivost baterije zna biti problematična za marsikoga, saj nima možnosti preklopa iz 3G na EDGE, kar je dokaj nenavadno za pametni telefon, vendar naj bi vseeno imela relativno dobro zmogljivost.

Software je precej boljši kot pri prejšnjih napravah. DataViz omogoča cel kup aplikacij kot Word, Excel in PowerPoint in možnost HTML e-maila. Vsebuje tudi igre kot so BrickBreaker, Word Mole, Texas Hold’Em King 2, Sudoku, in Klondike. Za več aplikacij, pa se drugo leto odpira uradna BlackBerry App trgovina. Naprava zaenkrat še ne podpira večine Googlovih aplikacij, razen zgoraj omenjene.

TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje