BlackBerry Bold navdušuje

Dolgo smo čakali na nov BlackBerryjev dlančnik, poimenovan Bold. Sedaj je na policah in že prejema dobre kritike.
BlackBerry Bold navdušuje

Nov in eleganten BlackBerry Bold.

Blackberry Bold lahko uvrstimo nekje vmes med Curvom in serijo 8800, glede na velikost je bolj podoben seriji 8800, vendar jo nadgrajuje. Hkrati pa povzema prednosti Curva in tako ustvarja tako imenovan Super BlackBerry. Telefon je težak 133 gramov in meri 114 x 66 x 14
mm.

Ima polovičen VGA enkran, z visoko resolucijo, kar 420×320 pikslov, vendar je zelo tanek. Vsebuje tudi microSD režo na zunanji strani in pa 1GB vgrajenega prostora. Ima Intelov PXA270 procesor z zmogljivostjo 624 MHz, omogoča quad band GSM, HSDPA/UMTS, QUERTY tipkovnico, GPS in Wi-Fi. Mogoče je naložiti tudi Google Maps. Z 2-megapikselnim fotoaparatom je mogoče snemati tudi video posnetke. 

Zmogljivost baterije zna biti problematična za marsikoga, saj nima možnosti preklopa iz 3G na EDGE, kar je dokaj nenavadno za pametni telefon, vendar naj bi vseeno imela relativno dobro zmogljivost.

Software je precej boljši kot pri prejšnjih napravah. DataViz omogoča cel kup aplikacij kot Word, Excel in PowerPoint in možnost HTML e-maila. Vsebuje tudi igre kot so BrickBreaker, Word Mole, Texas Hold’Em King 2, Sudoku, in Klondike. Za več aplikacij, pa se drugo leto odpira uradna BlackBerry App trgovina. Naprava zaenkrat še ne podpira večine Googlovih aplikacij, razen zgoraj omenjene.

TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje