Bliža se festival StartItUp!

Avtor — 29.08.2014
V organizaciji StartUP Novo mesto bo v prestolnici Dolenjske med 4. in 6. septembrom potekal StartItUp! festival, kjer bo govora o podjetništvu, kreativnosti in tehnologiji. Nastopalo bo več kot 20 zanimivih govorcev.
Bliža se festival StartItUp!

Bliža se festival StartItUp!

V začetku septembra bo v Novem mestu potekal StartItUp! festival v organizaciji StartUP Novo mesto. Tridnevni festival bosta letos nadgradili skupnosti StartMedia in desginON.

V Novem mestu se tako od 4. do 6. septembra obeta festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije z več kot 20 zanimivimi govorci, ki bodo pokrili področja od arhitekture do video produkcije, od interneta stvari do crowdfundinga, in še mnogo več.

StartItUp! festival je v treh dneh razdeljen na naslednje tematike:

Četrtek, 4.9.2014: StartMedia

Zajeli bomo vse elemente produkcije video vsebine. Od zgodbe do ideje, od snemanja do post produkcije, od začetka do konca. Gosti nam bodo predstavili vsa področja in elemente produkcije, ki se zgodijo preden si lahko mi na platnu ali zaslonu ogledamo končni izdelek.

Petek, 5.9.2014: DesignON

Povabljeni oblikovalci različnih področij mode, arhitekture, industrijskega in grafičnega oblikovanja bodo skozi svoje izkušnje poskusili odgovoriti na vprašanje: Kako s produkti oz. storitvami v oblikovanju uspešno prodreti na trg?

Sobota, 6.9.2014: StartUP

Spoznali bomo uspešne podjetniške zgodbe, ki so se napisale okoli področji fizičnih produktov, interneta stvari in množičnega financiranja. O tem kakšne so pasti in priložnosti na trgu ter kaj napovedujejo novi trendi.

Vsa predavanja potekajo v popoldanskem času od 15.00 ure naprej. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Več informacij in vstopnice najdete na povezavi: http://www.startitup.si/


Oznake: , , ,