Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco

Ne zamudite največjega dogodka za računovodje in poslovne sekretarje, ki bo potekal 21. in 22. novembra 2013 na Ptuju. Konference se lahko udeležijo tudi tisti, ki programov SAOP še ne uporabljajo, saj so v program vključena tudi predavanja davčnih svetovalcev in bivšega inšpektorja za delo.
Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco

Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco (Vir slike: sxc.hu)

Tudi letos smo za vas ceno znižali na minimum – v ceni 240 € + DDV je vključeno že vse, 3. oseba pa plača le 50 € + DDV (to je znižana cena, ki velja za prijave do 21.10.2013).

Cena tudi že vključuje nočitve s polnim penzionom in še dodatnim kosilom drugi dan, razbremenili vas bomo tudi vožnje, saj organiziramo brezplačen avtobusni prevoz, v ceno je vključen tudi voden ogled mesta Ptuj ter kopanje v bazenu. Zvečer bomo imeli tudi zabavo z glasbo v živo, tečaj latinsko-ameriških plesov (solo), seveda pa bomo žrebali tudi darila pokroviteljev.

Udeležbo priporočamo računovodjem, poslovnim sekretarjem, ki želite:

  • razjasniti dileme s področja DDV in dohodnine, nove zakonodaje s področja ZDR, ZPIZ-2 (davčni vidiki in vidik inšpektorjev za delo), pa tudi tistim, ki še niste naredili prehod na SEPA, skrajni rok 1.2.2014,
  • učinkovito obvladovati izterjave, s pomočjo najsodobnejših pristopov in tehnik: v enem dnevu boste spoznali pravna izhodišča (odvetnik Matjaž Jan), tehnični vidik obvladovanja izterjav in e-opominjanja s SAOP iCentrom (mag. Jana Trbižan, SAOP) ter psihološki vidik, ki vam bo pomagal učinkovito obvladovati telefonske izterjave tako, da bodo vaši odnosi s kupci ostali neokrnjeni (psiholog Milan Terpin),
  • racionalizirati in posodobiti vaše poslovanje a neveste, kje oz. kako bi se tega lotili (e-likvidacija, e-plačilne liste, e-računi…): verjamemo, da vam bo to z našo pomočjo uspelo, saj bomo na konferenci razbijali mite in predstavili dobre prakse organizacij v Sloveniji!,
  • slediti vsem trendom in novostim za izboljšanje organizacije vašega dela v iCentru (od plačila do naročila, (ne)urejeni šifranti, (ne urejene) analitike ter poročila, OLAP, e-računi kako se jih lotiti...).
Več informacij in prijava na spletni strani SAOP >>
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje