Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco

Avtor — 14.10.2013
Ne zamudite največjega dogodka za računovodje in poslovne sekretarje, ki bo potekal 21. in 22. novembra 2013 na Ptuju. Konference se lahko udeležijo tudi tisti, ki programov SAOP še ne uporabljajo, saj so v program vključena tudi predavanja davčnih svetovalcev in bivšega inšpektorja za delo.
Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco

Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco (Vir slike: sxc.hu)

Tudi letos smo za vas ceno znižali na minimum – v ceni 240 € + DDV je vključeno že vse, 3. oseba pa plača le 50 € + DDV (to je znižana cena, ki velja za prijave do 21.10.2013).

Cena tudi že vključuje nočitve s polnim penzionom in še dodatnim kosilom drugi dan, razbremenili vas bomo tudi vožnje, saj organiziramo brezplačen avtobusni prevoz, v ceno je vključen tudi voden ogled mesta Ptuj ter kopanje v bazenu. Zvečer bomo imeli tudi zabavo z glasbo v živo, tečaj latinsko-ameriških plesov (solo), seveda pa bomo žrebali tudi darila pokroviteljev.

Udeležbo priporočamo računovodjem, poslovnim sekretarjem, ki želite:

  • razjasniti dileme s področja DDV in dohodnine, nove zakonodaje s področja ZDR, ZPIZ-2 (davčni vidiki in vidik inšpektorjev za delo), pa tudi tistim, ki še niste naredili prehod na SEPA, skrajni rok 1.2.2014,
  • učinkovito obvladovati izterjave, s pomočjo najsodobnejših pristopov in tehnik: v enem dnevu boste spoznali pravna izhodišča (odvetnik Matjaž Jan), tehnični vidik obvladovanja izterjav in e-opominjanja s SAOP iCentrom (mag. Jana Trbižan, SAOP) ter psihološki vidik, ki vam bo pomagal učinkovito obvladovati telefonske izterjave tako, da bodo vaši odnosi s kupci ostali neokrnjeni (psiholog Milan Terpin),
  • racionalizirati in posodobiti vaše poslovanje a neveste, kje oz. kako bi se tega lotili (e-likvidacija, e-plačilne liste, e-računi…): verjamemo, da vam bo to z našo pomočjo uspelo, saj bomo na konferenci razbijali mite in predstavili dobre prakse organizacij v Sloveniji!,
  • slediti vsem trendom in novostim za izboljšanje organizacije vašega dela v iCentru (od plačila do naročila, (ne)urejeni šifranti, (ne urejene) analitike ter poročila, OLAP, e-računi kako se jih lotiti...).
Več informacij in prijava na spletni strani SAOP >>
Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje