Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco

Ne zamudite največjega dogodka za računovodje in poslovne sekretarje, ki bo potekal 21. in 22. novembra 2013 na Ptuju. Konference se lahko udeležijo tudi tisti, ki programov SAOP še ne uporabljajo, saj so v program vključena tudi predavanja davčnih svetovalcev in bivšega inšpektorja za delo.
Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco

Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco (Vir slike: sxc.hu)

Tudi letos smo za vas ceno znižali na minimum – v ceni 240 € + DDV je vključeno že vse, 3. oseba pa plača le 50 € + DDV (to je znižana cena, ki velja za prijave do 21.10.2013).

Cena tudi že vključuje nočitve s polnim penzionom in še dodatnim kosilom drugi dan, razbremenili vas bomo tudi vožnje, saj organiziramo brezplačen avtobusni prevoz, v ceno je vključen tudi voden ogled mesta Ptuj ter kopanje v bazenu. Zvečer bomo imeli tudi zabavo z glasbo v živo, tečaj latinsko-ameriških plesov (solo), seveda pa bomo žrebali tudi darila pokroviteljev.

Udeležbo priporočamo računovodjem, poslovnim sekretarjem, ki želite:

  • razjasniti dileme s področja DDV in dohodnine, nove zakonodaje s področja ZDR, ZPIZ-2 (davčni vidiki in vidik inšpektorjev za delo), pa tudi tistim, ki še niste naredili prehod na SEPA, skrajni rok 1.2.2014,
  • učinkovito obvladovati izterjave, s pomočjo najsodobnejših pristopov in tehnik: v enem dnevu boste spoznali pravna izhodišča (odvetnik Matjaž Jan), tehnični vidik obvladovanja izterjav in e-opominjanja s SAOP iCentrom (mag. Jana Trbižan, SAOP) ter psihološki vidik, ki vam bo pomagal učinkovito obvladovati telefonske izterjave tako, da bodo vaši odnosi s kupci ostali neokrnjeni (psiholog Milan Terpin),
  • racionalizirati in posodobiti vaše poslovanje a neveste, kje oz. kako bi se tega lotili (e-likvidacija, e-plačilne liste, e-računi…): verjamemo, da vam bo to z našo pomočjo uspelo, saj bomo na konferenci razbijali mite in predstavili dobre prakse organizacij v Sloveniji!,
  • slediti vsem trendom in novostim za izboljšanje organizacije vašega dela v iCentru (od plačila do naročila, (ne)urejeni šifranti, (ne urejene) analitike ter poročila, OLAP, e-računi kako se jih lotiti...).
Več informacij in prijava na spletni strani SAOP >>
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje