Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco

Ne zamudite največjega dogodka za računovodje in poslovne sekretarje, ki bo potekal 21. in 22. novembra 2013 na Ptuju. Konference se lahko udeležijo tudi tisti, ki programov SAOP še ne uporabljajo, saj so v program vključena tudi predavanja davčnih svetovalcev in bivšega inšpektorja za delo.
Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco

Bliža se rok za prijavo na XXL Konferenco (Vir slike: sxc.hu)

Tudi letos smo za vas ceno znižali na minimum – v ceni 240 € + DDV je vključeno že vse, 3. oseba pa plača le 50 € + DDV (to je znižana cena, ki velja za prijave do 21.10.2013).

Cena tudi že vključuje nočitve s polnim penzionom in še dodatnim kosilom drugi dan, razbremenili vas bomo tudi vožnje, saj organiziramo brezplačen avtobusni prevoz, v ceno je vključen tudi voden ogled mesta Ptuj ter kopanje v bazenu. Zvečer bomo imeli tudi zabavo z glasbo v živo, tečaj latinsko-ameriških plesov (solo), seveda pa bomo žrebali tudi darila pokroviteljev.

Udeležbo priporočamo računovodjem, poslovnim sekretarjem, ki želite:

  • razjasniti dileme s področja DDV in dohodnine, nove zakonodaje s področja ZDR, ZPIZ-2 (davčni vidiki in vidik inšpektorjev za delo), pa tudi tistim, ki še niste naredili prehod na SEPA, skrajni rok 1.2.2014,
  • učinkovito obvladovati izterjave, s pomočjo najsodobnejših pristopov in tehnik: v enem dnevu boste spoznali pravna izhodišča (odvetnik Matjaž Jan), tehnični vidik obvladovanja izterjav in e-opominjanja s SAOP iCentrom (mag. Jana Trbižan, SAOP) ter psihološki vidik, ki vam bo pomagal učinkovito obvladovati telefonske izterjave tako, da bodo vaši odnosi s kupci ostali neokrnjeni (psiholog Milan Terpin),
  • racionalizirati in posodobiti vaše poslovanje a neveste, kje oz. kako bi se tega lotili (e-likvidacija, e-plačilne liste, e-računi…): verjamemo, da vam bo to z našo pomočjo uspelo, saj bomo na konferenci razbijali mite in predstavili dobre prakse organizacij v Sloveniji!,
  • slediti vsem trendom in novostim za izboljšanje organizacije vašega dela v iCentru (od plačila do naročila, (ne)urejeni šifranti, (ne urejene) analitike ter poročila, OLAP, e-računi kako se jih lotiti...).
Več informacij in prijava na spletni strani SAOP >>
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje