Bliža se tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014

V Ljubljani se bo 10. oktobra odvijala že tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014. Predavali bodo zanimivi govorci iz bližnje in daljne okolice ter udeležencem ponudili edinstveno priložnost pridobiti nova znanja s področja agilnih metodologij.
Bliža se tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014

Bliža se tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014

Ljubljana bo 10. oktobra 2014 gostila konferenco Agile Slovenia 2014, ki bo zainteresiranim ponudila odlično priložnost za pridobivanje novih znanj ter izmenjavo idej in izkušenj glede uporabe agilnih metodologij pri razvoju produktov.  

MP-jevci lahko pri prijavi izkoristite 30-odstotni popust!

Nastopili bodo številni zanimivi govorci, nekaj izmed njih je tudi vrhunskih mednarnodnih predavateljev, ki bodo na enodnevnem dogodku predstavili najnovejše agilne metode, ki se uporabljajo pri razvoju programske opreme. 

Predavali bodo: 

 • Dave Snowden, ustanovitelj in izvršni direktor britanskega podjetja Cognitive Edge Pte Ltd.;
 • Jutta Eckstein, svetovalka in učiteljica z več kot 15 letnimi izkušnjami s področja razvoja produktov;
 • Andrea Provaglio, ki je z več kot 20-letnimi izkušnjami v ZDA in v Evropi pomagal programerjem iz celega sveta;
 • Pia Maria Thorén, ena izmed vodilnih žensk v podjetju GreenBullet, ki deluje prav na področju razvoja agilnih metodologij;
 • Dušan Omerčević, podpredsednik produktnega razvoja v izjemno uspešnem slovenskem startupu Zemanta;
 • Brendan Marsh, učitelj agilnega pristopa v švedskem podjetju Spotify;
 • Kristian Lindwall, prav tako učitelj agilnega pristopa v švedskem podjetju Spotify;
 • Simon Roberts, svetovalec, ki svoje delo opravlja v Berlinu in ki je že pomagal številnim podjetnikom v svoje startupe vpeljati agilne metode;
 • Marko Javornik, izkušeni IT-jevec, ki je v slovenskem podjetju Comtrade odgovoren za poslovno enoto z več kot 300 inženirji.

Konferenca je namenjena predvsem tistim posameznikom, ki pri svojem delu uporabljajo agilne pristope – tako boljšim poznavalcem tovrstnih pristopov, kot tudi tistim, ki so se s tem področjem pravkar pričeli ukvarjati.

MP-jevci se lahko na konferenco prijavite s 30-odstotnim popustom! To lahko storite na 2 načina:

  • na strani www.agileslovenia.com ob registraciji vnesete promocijsko kodo MLADIPODJETNIK, s katero pridobite popust;
  • na elektronski naslov agileslovenia (at) agilspot.si pošljete podatke za prijavo, organizatorji pa vam nato pripravijo račun s popustom.
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

30.03.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje