Bliža se tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014

V Ljubljani se bo 10. oktobra odvijala že tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014. Predavali bodo zanimivi govorci iz bližnje in daljne okolice ter udeležencem ponudili edinstveno priložnost pridobiti nova znanja s področja agilnih metodologij.
Bliža se tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014

Bliža se tretja slovenska konferenca o agilnih metodologijah: Agile Slovenia 2014

Ljubljana bo 10. oktobra 2014 gostila konferenco Agile Slovenia 2014, ki bo zainteresiranim ponudila odlično priložnost za pridobivanje novih znanj ter izmenjavo idej in izkušenj glede uporabe agilnih metodologij pri razvoju produktov.  

MP-jevci lahko pri prijavi izkoristite 30-odstotni popust!

Nastopili bodo številni zanimivi govorci, nekaj izmed njih je tudi vrhunskih mednarnodnih predavateljev, ki bodo na enodnevnem dogodku predstavili najnovejše agilne metode, ki se uporabljajo pri razvoju programske opreme. 

Predavali bodo: 

 • Dave Snowden, ustanovitelj in izvršni direktor britanskega podjetja Cognitive Edge Pte Ltd.;
 • Jutta Eckstein, svetovalka in učiteljica z več kot 15 letnimi izkušnjami s področja razvoja produktov;
 • Andrea Provaglio, ki je z več kot 20-letnimi izkušnjami v ZDA in v Evropi pomagal programerjem iz celega sveta;
 • Pia Maria Thorén, ena izmed vodilnih žensk v podjetju GreenBullet, ki deluje prav na področju razvoja agilnih metodologij;
 • Dušan Omerčević, podpredsednik produktnega razvoja v izjemno uspešnem slovenskem startupu Zemanta;
 • Brendan Marsh, učitelj agilnega pristopa v švedskem podjetju Spotify;
 • Kristian Lindwall, prav tako učitelj agilnega pristopa v švedskem podjetju Spotify;
 • Simon Roberts, svetovalec, ki svoje delo opravlja v Berlinu in ki je že pomagal številnim podjetnikom v svoje startupe vpeljati agilne metode;
 • Marko Javornik, izkušeni IT-jevec, ki je v slovenskem podjetju Comtrade odgovoren za poslovno enoto z več kot 300 inženirji.

Konferenca je namenjena predvsem tistim posameznikom, ki pri svojem delu uporabljajo agilne pristope – tako boljšim poznavalcem tovrstnih pristopov, kot tudi tistim, ki so se s tem področjem pravkar pričeli ukvarjati.

MP-jevci se lahko na konferenco prijavite s 30-odstotnim popustom! To lahko storite na 2 načina:

  • na strani www.agileslovenia.com ob registraciji vnesete promocijsko kodo MLADIPODJETNIK, s katero pridobite popust;
  • na elektronski naslov agileslovenia (at) agilspot.si pošljete podatke za prijavo, organizatorji pa vam nato pripravijo račun s popustom.
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje