Bliža se že peti ena na ena mentorski dogodek

Organizatorji programa Go:Global Slovenia organizirajo že peti t.i. ena na ena (1 : 1) mentorski dogodek, katerega namen je povezovanje mladih podjetij s priznanimi strokovnjaki. Rok za prijavo je 21. februar 2014!

Organizatorji programa Go:Global Slovenia organizirajo že peti t.i. ena na ena (1 : 1) mentorski dogodek. Na ta način želijo povezati mlada podjetja s priznanimi strokovnjaki, mentorji in uspešni poslovneži s pomočjo katerih lahko startupi nato rešujejo specifične izzive pri poslovanju in preboju na globalne trge. 

Izbrana podjetja bodo imela na začetku na voljo enominutno predstavitev svojih podjetij ter izzivov s katerimi se trenutno soočajo. Povedali bodo tudi, kakšno podporo mentorjev potrebujejo. Sledile bodo tri serije 30 minutnega svetovanja. S pripravo matrike bo poskrbljeno, da se startupovci v vsaki seriji spoznajo s čim več mentorji glede na predstavljene izzive in cilje. 

Ena na ena (1 : 1) mentorski dogodek bo na sporedu v četrtek, 27. februarja 2014, od 16. ure dalje v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, pritličje stavbe B).

Število mest je omejeno, rok za prijavo je 21. februar 2014!

V prijavnem obrazcu čim bolj natančno opredelite fazo razvoja vašega podjetja, izzive s katerimi se srečujete, trge na katere se želite širiti, področja na katerih potrebujete pomoč, itd. Le tako vam bodo našli ustreznega mentorja, ki vam bo primerno svetoval.

Prijava: Go:Global Slovenia

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje