Bo Apple samo v Rusiji v dveh letih prodal 3,5 milijona iPhonov?

Gigant Apple pričakuje, da bo v Rusiji v dveh letih prodal 3,5 milijona iPhonov.
Bo Apple samo v Rusiji v dveh letih prodal 3,5 milijona iPhonov?

iPhone je v Rusiji postal statusni simbol.

Največji ruski mobilni operater Mobile TeleSystems (MTS) je z Applom že sklenil pogodbo in bo s prodajo najverjetneje začel oktobra. V dveh letih naj bi prodal 1 milijon iPhonov. Pogodbo s proizvajalcem ima tudi že Vimpelcom, MegaFon pa jo bo sklenil v naslednjem tednu. Vsi skupaj naj bi v dveh letih prodali 3,5 milijona iPhonov.

Ruski operaterji naj bi iPhone od proizvajalca odkupili za 399 dolarjev, prodali pa za 24.000 rubljev (990 dolarjev). To je sicer manj, kot zahtevajo nepooblaščeni prodajalci, a več, kot bi za iPhone odšteli v tujini. Služili naj bi tudi na račun večjega obiska spleta prek mobilnih telefonov in večjega prenosa podatkov.

Do zdaj je bilo prek nepooblaščenih prodajalcev v Rusiji prodano prek 600.000 iPhonov in iPhone je tam postal statusni simbol. Kljub temu pa poznavalci dvomijo, da bo z začetkom uradnega prodajanja zanimanje zanj kaj bolj naraslo.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje