Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde?

Na Kickstarterju te dni blesti zanimiv projekt. Inovativna prenosna hladilna torba Coolest Cooler je v dobrih dveh tednih prepričala že preko 36 tisoč podpornikov, ki so zbrali že več kot 7.140.000 dolarjev, kar projekt uvršča na tretje mesto najbolje financiranih v Kickstarterjevi zgodovini.
Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde?

Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde? (Vir slike: Kickstarter)

Preko 36 tisoč podpornikov je na Kickstarterju že izkazalo svoje zaupanje v projekt, ki ga je ameriški podjetnik Ryan Grepper poimenoval Coolest Cooler.

Skupno so v mladega inovatorja in njegovo delo Kickstarterjevi podporniki do sedaj vložili že več kot 7.144.600 dolarjevŠtevilka je presenetljiva, še več pa pove dejstvo, da je projekt na Kickstarterju prisoten šele od 8. julija 2014, torej nekaj več kot dva tedna, in zastavljeni znesek v višini 50.000 dolarjev že presega za neverjetnih 14.289 odstotkov. 

Coolest Cooler utegne postati najbolje financiran projekt v zgodovini Kickstarterja!

Časa za zbiranje sredstev je še več kot dovolj, saj se spletna crowdfunding kampanja zaključi 30. avgusta 2014, kar pomeni da Coolest Cooler ob takšnem tempu zbiranja sredstev utegne postati celo najbolje financiran projekt v zgodovini Kickstarterja. Trenutno laskavi naziv pripada projektu Pebble Watch, ki že od maja 2012 dalje drži prvo mesto z zbranimi 10.266.845 dolarji. 

In kaj je pravzaprav tisto, kar je navdušilo na desettisoče podpornikov, da so finančno podprli projekt prenosne hladilne torbe? Zagotovo je veliko vlogo pri tem igrala izjemna funkcionalnost in enostavnost uporabe, ki jo prinaša Coolest Cooler. Naprava namreč vsebuje številne dodatke, med njimi najdemo drobilec ledu, vodoodporni bluetooth zvočnik, USB napajalnik za polnjenje mobilnikov in preostalih električnih naprav, LED lučka, ki se odlično izkaže v temi, odpiralec steklenic, hkrati pa ima hladilna torba na vrhu vgrajen tudi pribor za piknik, ki vsebuje žlice, vilice, nože, pa tudi desko za rezanje. 

V kolikor vam je ideja všeč, jo lahko podprete s svojo donacijo na spodnji povezavi. Morda se boste s tem vpisali v zgodovino Kickstarterja in podprli projekt, ki bo podrl vse rekorde v zgodovini množičnega financiranja. Toda ali se bo to zgodilo, bomo izvedeli šele čez dober mesec dni.

YouTube

Vir: Kickstarter

Oznake: , ,