Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde?

Na Kickstarterju te dni blesti zanimiv projekt. Inovativna prenosna hladilna torba Coolest Cooler je v dobrih dveh tednih prepričala že preko 36 tisoč podpornikov, ki so zbrali že več kot 7.140.000 dolarjev, kar projekt uvršča na tretje mesto najbolje financiranih v Kickstarterjevi zgodovini.
Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde?

Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde? (Vir slike: Kickstarter)

Preko 36 tisoč podpornikov je na Kickstarterju že izkazalo svoje zaupanje v projekt, ki ga je ameriški podjetnik Ryan Grepper poimenoval Coolest Cooler.

Skupno so v mladega inovatorja in njegovo delo Kickstarterjevi podporniki do sedaj vložili že več kot 7.144.600 dolarjevŠtevilka je presenetljiva, še več pa pove dejstvo, da je projekt na Kickstarterju prisoten šele od 8. julija 2014, torej nekaj več kot dva tedna, in zastavljeni znesek v višini 50.000 dolarjev že presega za neverjetnih 14.289 odstotkov. 

Coolest Cooler utegne postati najbolje financiran projekt v zgodovini Kickstarterja!

Časa za zbiranje sredstev je še več kot dovolj, saj se spletna crowdfunding kampanja zaključi 30. avgusta 2014, kar pomeni da Coolest Cooler ob takšnem tempu zbiranja sredstev utegne postati celo najbolje financiran projekt v zgodovini Kickstarterja. Trenutno laskavi naziv pripada projektu Pebble Watch, ki že od maja 2012 dalje drži prvo mesto z zbranimi 10.266.845 dolarji. 

In kaj je pravzaprav tisto, kar je navdušilo na desettisoče podpornikov, da so finančno podprli projekt prenosne hladilne torbe? Zagotovo je veliko vlogo pri tem igrala izjemna funkcionalnost in enostavnost uporabe, ki jo prinaša Coolest Cooler. Naprava namreč vsebuje številne dodatke, med njimi najdemo drobilec ledu, vodoodporni bluetooth zvočnik, USB napajalnik za polnjenje mobilnikov in preostalih električnih naprav, LED lučka, ki se odlično izkaže v temi, odpiralec steklenic, hkrati pa ima hladilna torba na vrhu vgrajen tudi pribor za piknik, ki vsebuje žlice, vilice, nože, pa tudi desko za rezanje. 

V kolikor vam je ideja všeč, jo lahko podprete s svojo donacijo na spodnji povezavi. Morda se boste s tem vpisali v zgodovino Kickstarterja in podprli projekt, ki bo podrl vse rekorde v zgodovini množičnega financiranja. Toda ali se bo to zgodilo, bomo izvedeli šele čez dober mesec dni.

YouTube

Vir: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje