Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde?

Avtor — 26.07.2014
Na Kickstarterju te dni blesti zanimiv projekt. Inovativna prenosna hladilna torba Coolest Cooler je v dobrih dveh tednih prepričala že preko 36 tisoč podpornikov, ki so zbrali že več kot 7.140.000 dolarjev, kar projekt uvršča na tretje mesto najbolje financiranih v Kickstarterjevi zgodovini.
Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde?

Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde? (Vir slike: Kickstarter)

Preko 36 tisoč podpornikov je na Kickstarterju že izkazalo svoje zaupanje v projekt, ki ga je ameriški podjetnik Ryan Grepper poimenoval Coolest Cooler.

Skupno so v mladega inovatorja in njegovo delo Kickstarterjevi podporniki do sedaj vložili že več kot 7.144.600 dolarjevŠtevilka je presenetljiva, še več pa pove dejstvo, da je projekt na Kickstarterju prisoten šele od 8. julija 2014, torej nekaj več kot dva tedna, in zastavljeni znesek v višini 50.000 dolarjev že presega za neverjetnih 14.289 odstotkov. 

Coolest Cooler utegne postati najbolje financiran projekt v zgodovini Kickstarterja!

Časa za zbiranje sredstev je še več kot dovolj, saj se spletna crowdfunding kampanja zaključi 30. avgusta 2014, kar pomeni da Coolest Cooler ob takšnem tempu zbiranja sredstev utegne postati celo najbolje financiran projekt v zgodovini Kickstarterja. Trenutno laskavi naziv pripada projektu Pebble Watch, ki že od maja 2012 dalje drži prvo mesto z zbranimi 10.266.845 dolarji. 

In kaj je pravzaprav tisto, kar je navdušilo na desettisoče podpornikov, da so finančno podprli projekt prenosne hladilne torbe? Zagotovo je veliko vlogo pri tem igrala izjemna funkcionalnost in enostavnost uporabe, ki jo prinaša Coolest Cooler. Naprava namreč vsebuje številne dodatke, med njimi najdemo drobilec ledu, vodoodporni bluetooth zvočnik, USB napajalnik za polnjenje mobilnikov in preostalih električnih naprav, LED lučka, ki se odlično izkaže v temi, odpiralec steklenic, hkrati pa ima hladilna torba na vrhu vgrajen tudi pribor za piknik, ki vsebuje žlice, vilice, nože, pa tudi desko za rezanje. 

V kolikor vam je ideja všeč, jo lahko podprete s svojo donacijo na spodnji povezavi. Morda se boste s tem vpisali v zgodovino Kickstarterja in podprli projekt, ki bo podrl vse rekorde v zgodovini množičnega financiranja. Toda ali se bo to zgodilo, bomo izvedeli šele čez dober mesec dni.

YouTube

Vir: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP dogodek: Facebook oglaševanje

MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje