Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde?

Na Kickstarterju te dni blesti zanimiv projekt. Inovativna prenosna hladilna torba Coolest Cooler je v dobrih dveh tednih prepričala že preko 36 tisoč podpornikov, ki so zbrali že več kot 7.140.000 dolarjev, kar projekt uvršča na tretje mesto najbolje financiranih v Kickstarterjevi zgodovini.
Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde?

Bo Coolest Cooler podrl vse Kickstarterjeve rekorde? (Vir slike: Kickstarter)

Preko 36 tisoč podpornikov je na Kickstarterju že izkazalo svoje zaupanje v projekt, ki ga je ameriški podjetnik Ryan Grepper poimenoval Coolest Cooler.

Skupno so v mladega inovatorja in njegovo delo Kickstarterjevi podporniki do sedaj vložili že več kot 7.144.600 dolarjevŠtevilka je presenetljiva, še več pa pove dejstvo, da je projekt na Kickstarterju prisoten šele od 8. julija 2014, torej nekaj več kot dva tedna, in zastavljeni znesek v višini 50.000 dolarjev že presega za neverjetnih 14.289 odstotkov. 

Coolest Cooler utegne postati najbolje financiran projekt v zgodovini Kickstarterja!

Časa za zbiranje sredstev je še več kot dovolj, saj se spletna crowdfunding kampanja zaključi 30. avgusta 2014, kar pomeni da Coolest Cooler ob takšnem tempu zbiranja sredstev utegne postati celo najbolje financiran projekt v zgodovini Kickstarterja. Trenutno laskavi naziv pripada projektu Pebble Watch, ki že od maja 2012 dalje drži prvo mesto z zbranimi 10.266.845 dolarji. 

In kaj je pravzaprav tisto, kar je navdušilo na desettisoče podpornikov, da so finančno podprli projekt prenosne hladilne torbe? Zagotovo je veliko vlogo pri tem igrala izjemna funkcionalnost in enostavnost uporabe, ki jo prinaša Coolest Cooler. Naprava namreč vsebuje številne dodatke, med njimi najdemo drobilec ledu, vodoodporni bluetooth zvočnik, USB napajalnik za polnjenje mobilnikov in preostalih električnih naprav, LED lučka, ki se odlično izkaže v temi, odpiralec steklenic, hkrati pa ima hladilna torba na vrhu vgrajen tudi pribor za piknik, ki vsebuje žlice, vilice, nože, pa tudi desko za rezanje. 

V kolikor vam je ideja všeč, jo lahko podprete s svojo donacijo na spodnji povezavi. Morda se boste s tem vpisali v zgodovino Kickstarterja in podprli projekt, ki bo podrl vse rekorde v zgodovini množičnega financiranja. Toda ali se bo to zgodilo, bomo izvedeli šele čez dober mesec dni.

YouTube

Vir: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje