Bo s pomočjo TravelStarterja v Robidišču zaživel Mini Eco-Spa?

Na spletni crowdfunding platformi TravelStarter, ki je pred nekaj meseci nastala izpod rok slovenskih snovalcev, sta z zbiranjem denarnih sredstev za zagon svoje poslovne ideje Mini Eco-Spa pričela turistična ponudnika Staša Mesec in Simon Škvor.
Bo s pomočjo TravelStarterja v Robidišču zaživel Mini Eco-Spa?

Bo s pomočjo TravelStarterja v Robidišču zaživel Mini Eco-Spa? (Vir slike: TravelStarter)

Pred osmimi leti sta Staša Mesec in Simon Škvor naletela na odlično poslovno priložnost in jo tudi zagrabila: v osrčju Julijskih alp, v neposredni bližini doline reke Soče in Triglavskega narodnega parka, so kmalu za tem oživele idilične počitniške sobice za goste, zgrajene iz naravnih materialov.

Posel je zacvetel, saj tuji in tudi domači turisti znajo ceniti dobro opravljeno delo Staše in Simona, pa tudi čudovito naravo, ki jih obdaja, in jim omogoča aktivno preživljanje počitnic: uživajo lahko v pohajkovanju po hribih, kolesarjenju, vodnih športih, zgodovinskih ogledih, jadralnem padalstvu, gastronomiji, muharjenji ipd. Na leto Staša in Simon v svojih sobicah za goste zabeležita preko 500 nočitev, predvsem gre za turiste v najvišji (poletni) sezoni. 

Podprite projekt na povezavi >>

Ker je turizem pomemben vir njunega zaslužka, venomer iščeta načine, kako izboljšati svojo ponudbo. Odločila sta se, da zato v pred kratkim obnovljeni kleti odpreta Mini Eco-Spa, ki bo skupaj z večjim prostorom za sprostitvijo privabil nove goste. Savna, ki bo sestavni del nove ponudbe, bo namreč gostom omogočala, da se pogrejejo tudi v mrzlih in deževnih dneh, hkrati pa bo v počitniške hišice vgrajena tudi centralna napeljava, ki bo omogočala ogrevanje ostalih prostorov, saj zaradi pomanjkljivega ogrevalnega sistema oddaja počitniških sobic v zimskem času do sedaj ni bila mogoča. 

Za izvedbo projekta, ki je trenutno še v fazi načrtovanja, pa Staša in Simon potrebujeta vašo pomoč. Na crowdfunding platformi TravelStarter namreč iščeta 14.300 dolarjev denarnih sredstev, potrebnih za popravilo sten in električne ter vodne napeljave, vgradnjo centralnega ogrevanja, nakup savne in kopalniške opreme ter opreme za sprostitveni prostor. Časa za zbiranje sredstev imata še več kot 6 tednov, do sedaj pa sta zbrala že preko 2.100 dolarjev.

Podprite projekt na povezavi >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje