Bolgarski podjetniški pospeševalnik Eleven išče mlada podjetja

Eleven Venture Fund, podjetniški pospeševalnik bolgarskih korenin, v svoje vrste sprejema zrele startupe, katerim ponuja 100 tisoč evrov investicije ter opcijo pridobitve še dodatnih 100 tisoč evrov. Rok za prijavo je 28. februar!
Bolgarski podjetniški pospeševalnik Eleven išče mlada podjetja

Bolgarski podjetniški pospeševalnik Eleven išče mlada podjetja (Vir slike: Facebook)

Podjetniški pospeševalnik iz Bolgarije, ki je pred kratkim v svoje vrste sprejel mlado ekipo slovenskih podjetnikov iz startupa Edgar, išče nove startupe, v katere bi investiral svoja denarna sredstva. 

Gre za podjetniški pospeševalnik Eleven Venture Fund, ki je v zadnjih 18 mesecih že uspešno investiral 2,9 milijona evrov v kar 57 projektov. Sedaj išče predvsem zrele startupe, katerim namerava ponuditi 100 tisoč evrov investicije ter jim kasneje, ko se bodo njihovi projekti še dodatno razvili, omogočiti možnost pridobitve še dodatnih 100 tisoč dolarjev. Hkrati pa se zanima tudi za projekte v zgodnji fazi razvoja, v katere želi investirati 25 tisoč dolarjev v zameno za 8 odstotni delež v podjetju. 

Od tistih startupov, ki jih bo izbral v svoje vrste, pričakuje, da se bodo za tri mesece pridružila njihovim coworking prostorom v Sofiji, glavnem mestu Bolgarije, saj bodo startupi tako lahko polno izkoristili prednosti njihovega pospeševalnega programa, ki vključuje mentorstvo, delavnice in izobraževanja. Hkrati pa se bodo izpostavili regionalnemu ekosistemu in tudi pridobili dostop do močnega omrežja povezav.

Prijave so možne še do 28. februarja 2014, in sicer tukaj >>

Vir: Eleven Venture Fund

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje