Booking.com v Ljubljani!

Največji portal za iskanje nastavitev, Booking.com, odpira svojo prvo poslovalnico v Sloveniji. Do zdaj je za stike s slovenskimi ponudniki nastanitev skrbela zagrebška izpostava. Ponudba bo v regiji še bogatejša, poleg Zagreba sta v bližnji okolici še izpostavi v Dubrovniku in Poreču.
Booking.com v Ljubljani!

Booking.com prihaja tudi v Ljubljano (Vir slike: Boolking.com).

Booking.com, nizozemski portal ustanovljen leta 1996, je leta 2005 kupila ameriška skupina Priceline. Ta je zanj odštela 133 milijonov dolarjev in ga združila z britanskim Active Hotels, ki je bil takrat vreden več kot 160 milijonov dolarjev.

Kot poroča Marketing magazin, bo v novi poslovalnici zaposlenih pet ljudi. Področni vodja bo Goran Pleše. Pri Bookingu je sicer širom sveta zaposlenih več kot 8.300 ljudi na več kot 150 lokacijah. Odločitev za odprtje poslovalnice v Ljubljani sovpada s hitro rastjo v tej regiji. Leta 2013 je imel Booking.com 6,8 milijarde dolarjev prihodkov.

Pri portalu opažajo tudi, da se vse več njihovih uporabnikov poslužuje uporabe pametnih telefonov – že leta 2013 so iskalci prenočitev rezervirali za osem milijard dolarjev nastanitev, kar je, mimogrede, kar osemkrat več kot leta 2011.

Na portalu lahko izbiramo med luksuzno ponudbo hotelov s petimi zvezdicami do tistih manjših nastanitev. Kar je za uporabnika pomembno je, da pri rezervaciji ne plača nobenih pristojbin.

Mreža Booking.com se je v zadnjih letih izredno razširila, danes je spletna stran na voljo v več kot 42 jezikih, ponuja pa več kot 580 tisoč hotelov in nastanitev. Uporabnik lahko izbira tudi med več kot 200 tisoč možnostmi za počitniški najem nepremičnine. S portalom lahko letujemo v več kot 200 državah sveta na več kot 70 tisoč destinacijah.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje