Booking.com v Ljubljani!

Največji portal za iskanje nastavitev, Booking.com, odpira svojo prvo poslovalnico v Sloveniji. Do zdaj je za stike s slovenskimi ponudniki nastanitev skrbela zagrebška izpostava. Ponudba bo v regiji še bogatejša, poleg Zagreba sta v bližnji okolici še izpostavi v Dubrovniku in Poreču.
Booking.com v Ljubljani!

Booking.com prihaja tudi v Ljubljano (Vir slike: Boolking.com).

Booking.com, nizozemski portal ustanovljen leta 1996, je leta 2005 kupila ameriška skupina Priceline. Ta je zanj odštela 133 milijonov dolarjev in ga združila z britanskim Active Hotels, ki je bil takrat vreden več kot 160 milijonov dolarjev.

Kot poroča Marketing magazin, bo v novi poslovalnici zaposlenih pet ljudi. Področni vodja bo Goran Pleše. Pri Bookingu je sicer širom sveta zaposlenih več kot 8.300 ljudi na več kot 150 lokacijah. Odločitev za odprtje poslovalnice v Ljubljani sovpada s hitro rastjo v tej regiji. Leta 2013 je imel Booking.com 6,8 milijarde dolarjev prihodkov.

Pri portalu opažajo tudi, da se vse več njihovih uporabnikov poslužuje uporabe pametnih telefonov – že leta 2013 so iskalci prenočitev rezervirali za osem milijard dolarjev nastanitev, kar je, mimogrede, kar osemkrat več kot leta 2011.

Na portalu lahko izbiramo med luksuzno ponudbo hotelov s petimi zvezdicami do tistih manjših nastanitev. Kar je za uporabnika pomembno je, da pri rezervaciji ne plača nobenih pristojbin.

Mreža Booking.com se je v zadnjih letih izredno razširila, danes je spletna stran na voljo v več kot 42 jezikih, ponuja pa več kot 580 tisoč hotelov in nastanitev. Uporabnik lahko izbira tudi med več kot 200 tisoč možnostmi za počitniški najem nepremičnine. S portalom lahko letujemo v več kot 200 državah sveta na več kot 70 tisoč destinacijah.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje