Boomerang že v prodaji!

Po uspešno izvedeni Kickstarter kampanji, s katero je podjetje XVIDA pred dobrega pol leta zbralo denarna sredstva potrebna za zagon proizvodnje, je njihov produkt Boomerang sedaj že ugledal luč sveta in je že na voljo v prvih spletnih trgovinah.
Boomerang že v prodaji!

Boomerang že v prodaji! (Vir slike: xvida)

Pred pol leta si je slovensko podjetje XVIDA na Kickstarterju zastavilo cilj zbrati 40 tisoč dolarjev denarnih sredstev, kar je polovica zneska, ki so ga potrebovali za zagon množične proizvodnje Boomeranga – pripomočka, ki deluje kot nosilec in stojalo za iPad v enem. Kampanja je bila uspešna, saj je startup v mesecu dni uspel zbrati nekaj več kot 50 tisoč dolarjev.

Boomerang je danes že na voljo za prve kupce preko spletne trgovine podjetja XVIDA ter spletne trgovine BiteMyApple, ki je specializirana za prodajo namenjeno Applovim izdelkom.  

Več o Boomerangu si preberite v kolumni Uroša Čadeža: XVIDA: Od lahkomiselne ideje do 12.000 dolarjev na teden

Kako se je vse skupaj začelo? Do ideje je prvi prišel Uroš Čadež, ustanovitelj podjetja XVIDA, ko je nekega dne tekel na tekočem traku v fitnesu, med telovadbo pa je želel uporabljati iPad, a zanj ni imel ustreznega stojala. Ker podobnega produkta ni bilo na trgu, se je odločil, da ga bo izdelal sam. Zbral je ekipo in skupaj so izdelali prvi prototip, ki ponuja več lastnosti v enem – od funkcije zaščite pred udarci in praskami pa vse tja do uporabnega stojala oz. obešala za na steno ali v avtu ipd. Produkt so poimenovali Boomerang, in sicer zaradi svoje oblike, ki precej spominja na bumerang. 

S pomočjo Boomeranga iPad postane samostoječa naprava, ki jo lahko namestite, kamor želite – na avtomobilsko steklo, kjer vam lahko služi kot navigacija, omogoča vam tudi gledanje filma med telovadbo na sobnem kolesu, lahko pa ga namestite na vidno mesto v kuhinji in tako berete recept med peko nove slaščice.

Vir: XVIDA

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje