Boomerang že v prodaji!

Po uspešno izvedeni Kickstarter kampanji, s katero je podjetje XVIDA pred dobrega pol leta zbralo denarna sredstva potrebna za zagon proizvodnje, je njihov produkt Boomerang sedaj že ugledal luč sveta in je že na voljo v prvih spletnih trgovinah.
Boomerang že v prodaji!

Boomerang že v prodaji! (Vir slike: xvida)

Pred pol leta si je slovensko podjetje XVIDA na Kickstarterju zastavilo cilj zbrati 40 tisoč dolarjev denarnih sredstev, kar je polovica zneska, ki so ga potrebovali za zagon množične proizvodnje Boomeranga – pripomočka, ki deluje kot nosilec in stojalo za iPad v enem. Kampanja je bila uspešna, saj je startup v mesecu dni uspel zbrati nekaj več kot 50 tisoč dolarjev.

Boomerang je danes že na voljo za prve kupce preko spletne trgovine podjetja XVIDA ter spletne trgovine BiteMyApple, ki je specializirana za prodajo namenjeno Applovim izdelkom.  

Več o Boomerangu si preberite v kolumni Uroša Čadeža: XVIDA: Od lahkomiselne ideje do 12.000 dolarjev na teden

Kako se je vse skupaj začelo? Do ideje je prvi prišel Uroš Čadež, ustanovitelj podjetja XVIDA, ko je nekega dne tekel na tekočem traku v fitnesu, med telovadbo pa je želel uporabljati iPad, a zanj ni imel ustreznega stojala. Ker podobnega produkta ni bilo na trgu, se je odločil, da ga bo izdelal sam. Zbral je ekipo in skupaj so izdelali prvi prototip, ki ponuja več lastnosti v enem – od funkcije zaščite pred udarci in praskami pa vse tja do uporabnega stojala oz. obešala za na steno ali v avtu ipd. Produkt so poimenovali Boomerang, in sicer zaradi svoje oblike, ki precej spominja na bumerang. 

S pomočjo Boomeranga iPad postane samostoječa naprava, ki jo lahko namestite, kamor želite – na avtomobilsko steklo, kjer vam lahko služi kot navigacija, omogoča vam tudi gledanje filma med telovadbo na sobnem kolesu, lahko pa ga namestite na vidno mesto v kuhinji in tako berete recept med peko nove slaščice.

Vir: XVIDA

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje