Boris Becker bo gost Si.mobilovega dogodka Business TopTalk 2014

Avtor — 17.09.2014
Slovenski podjetniki bodo lahko tudi letos prisluhnili izkušnjam poslovneža svetovnega formata. Si.mobil bo namreč na svojem prestižnem poslovnem dogodku TopTalk gostil Borisa Beckerja, enega najbolj drznih igralcev v zgodovini tenisa in danes tudi uspešnega poslovneža.
Boris Becker bo gost Si.mobilovega dogodka Business TopTalk 2014

Boris Becker bo gost Si.mobilovega dogodka Business TopTalk 2014

Poslovni uspeh ni danost, temveč je rezultat vztrajnosti, dobre mere poguma, nenehnega iskanja novih priložnosti in odgovornih odločitev. Zahteve trga so velike, konkurenca ostra in reševanje izzivov nekaj, s čimer se poslovneži srečujejo vsak dan. Vendar je vsaka ovira, pričakovana ali nepričakovana, lahko tudi priložnost za novo odločitev, nov dosežek.

Skozi poslovne dogodke TopTalk želi Si.mobil slovenski poslovni javnosti predstaviti strategije in načela poslovnežev, ki so uspeli v svetovnem merilu, in jim tudi tako omogočati posel. Kako so uspeli premagati ovire, kako so se prilagajali, kaj jih je vodilo pri njihovih poslovnih odločitvah, česa so se sami naučili skozi svojo bogato poslovno pot, so teme, ki jih gostje dogodka delijo z udeleženci.

O tem, kaj nas o pogumu v podjetništvu nauči profesionalni šport, bo na letošnjem dogodku Business TopTalk predstavil Boris Becker, teniška legenda in prodoren poslovnež.

Obe karieri Borisa Beckerja, tako športna kot poslovna, sta bili dinamično sosledje vzponov in padcev. Že pri 15 letih je postal profesionalni igralec, pri 17 letih je osvojil Wimbledon kot najmlajši posamični igralec. Mnogi so mu očitali, da je osvojil preveč prekmalu, saj je šele čez pet let osvojil naslov najboljši igralec na svetu. Vendar se je Boris Becker zapisal v zgodovino belega športa kot eden najbolj drznih in vznemirljivih igralcev s specifičnim slogom igranja, ki so ga zaznamovali hitri in dobro premišljeni servisi.

Po osvojitvi olimpijskega zlata, šest pokalov grand slam in 49 naslovov je leta 1999 športno kariero zamenjal s poslovno. Vlagal je v teniške blagovne znamke, ukvarja se z nepremičninami, vodi distribucijsko verigo za Mercedes-Benz, izdal je avtobiografijo in ustanovil lastno spletno televizijo.

TopTalk 2014 bo na sporedu 30. septembra.

Načela, ki se jih je držal kot igralec, je prenesel v poslovni svet. »Ni uspeha brez trdega dela, discipline in iskrenega navdušenja nad tem, kar počneš. To je ozadje tudi za moje poslovne odločitve. Eno najpomembnejših pravil v tenisu, pa tudi v življenju je, da ne moreš vedno zmagati,« v svojih intervjujih pogosto poudarja Boris Becker, ki se je po 15 letih vrnil v teniški svet kot trener Novaka Djokovića.

TopTalk 2014 je dogodek zaprtega tipa, udeležbo omogoča zgolj posebno vabilo Si.mobila. Kljub temu pa podjetnike in podjetja, ki bi se želela udeležiti dogodka Business TopTalk 2014, Si.mobil vabi, da izpolnijo obrazec. Med vsemi prijavljenimi bo v petek, 26. septembra 2014, Si.mobil izžrebal nekaj udeležencev ter jih o tem obvestil.

Vir: Toptalk.si

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje