Boste letos okrasili tudi poslovne prostore?

Veliko (slovenskih) podjetij decembra svoje prostore okrasi in tako pričara praznično vzdušje v zadnjih tednih iztekajočega leta. Pripravili smo nekaj idej za okrasitev, vsi izdelki pa imajo slovenski podpis.
Boste letos okrasili tudi poslovne prostore?

Okrasitev poslovnih prostorov bo vnesla pravo praznično vzdušje tudi v vaše podjetje (Vir slike: YouTube).

Naravne smrečice so že nekaj let »out«, danes so v ospredju bolj trajnostne rešitve. Ena takšnih je tudi smrečica Xmas3, ki je izdelana iz lesa, prav vsaka pa je ročno izdelana. Xmas3, pišejo njeni ustvarjalci, postavimo hitro in preprosto, tisti, ki jo bodo postavljali, pa se bodo ob postavitvi še zabavali.

Xmas3 je na voljo v treh velikostih. Katera bo polepšala vaše poslovne prostore? (Vir slike: Xmas3).

Smrečica, ki je zasnovana za večkratno uporabo, je na voljo v treh velikostih: S (35 centimetrov, dve različici, ena s priloženimi medenjaki, cena 39 evrov), M (125 centimetrov, dve različici za 59 oziroma 69 evrov) in L (190 centimetrov, tri različice, cena od 89 do 129 evrov), tako da je primerna prav za vse velikosti pisarn oziroma delovnih prostorov.

Lahko jo uredite tudi po svojih željah, saj jo je možno pobarvati v poljubno barvo (pri tem pa se ravnajte po navodilih proizvajalca). Xmas3, ki ga lahko naročite tukaj, ima garancijsko dobo dveh let.

Ekološko božično drevo si je zamislil tudi Luka Zajc, ki je zasnoval malce drugačno drevo. Že njegovo ime Spira pove, da se nam predstavlja v obliki spirale. Drevo, ki se postavi v zgolj eni minuti, je narejeno iz lasersko rezane vezane plošče in lesenega stojala, za dokončno postavitev pa jo umestimo v 5-centimetrsko visoko lepenko (Spira na sliki levo. Vir slike: Luka Zajc Design).

Je v vaši pisarni dovolj prostora? Dimenzije postavljene smrečice so namreč naslednje: v višino meri 130 centimetrov in ima 70 centimetrov premera. Naročilo lahko opravite na luka@lukazajc.com oziroma 031 391 456. Cena: 98 evrov.

Ko postavljamo smrečico, se za mnoge začne tisti pravi praznični čas, pomisliti pa moramo tudi na izbiro okraskov. Marsikdo se izdelave okraskov loti kar sam, veliko idej se namreč skriva kar na spletu. Med goro idej pa boste našli tudi nekatere slovenske ustvarjalce, ki izdelujejo (praznične) okraske.

Potrebujete nasvet za poslovno darilo?

Na sliki okraski, pod katere se je podpisala slovensko-španska naveza arhitektov, Lesna Vesna (Vir slike: Lesna Vesna).

Če želite letos smrečico okrasiti s simboli slovenske folklore, priporočamo Lesno Vesno. Slovensko-španska naveza (Eva Štrukelj in Ignacio Lopez) arhitektov je med drugim izdelala tudi okraske, ki jih lahko obesimo na našo smrečico. Okraske si lahko ogledate tukaj, kjer jih lahko tudi naročite. Cena za enega je 1,5 evrov.

Poleg smrečič ekipa Xmas3 izdeluje še praznične okraske (Vir slike: Xmas3).

Okraskov so si domislili tudi ustvarjalci zgodbe Xmas3. Izbiramo lahko med sladkimi medenjaki, idrijsko čipko, naravno glino in moderno steklo. Se vam že svita, kako boste letos okrasili smrečico v vašem podjetju?

Morda vas zanima tudi sorodna vsebina
Knjige: največje bogastvo in najlepša darila

Knjige: največje bogastvo in najlepša darila

V poplavi pametnih napravic in e-knjig se vedno bolj prileže zasidrati v udoben kavč z dobro knjigo v roki. Zimski meseci, ko nas tema in mraz preženeta v toplo notranjost hiš prej kot sicer, so kot nalašč za branje (in izobraževanje). Preberite več >>

Slovenske igrače, ki spreminjajo otroški svet

Slovenske igrače, ki spreminjajo otroški svet

V poplavi igrač je otroku težko izbrati prav posebno in unikatno darilo. Tokrat predstavljamo produkte Slovencev oziroma tistih, ki ustvarjajo na slovenskih tleh, ki so povsem običajnim predmetov vdihnili unikatnost in čarobnost. Preberite več >>

Ob koncu leta je čas za nove načrte

Ob koncu leta je čas za nove načrte

Ob izteku starega leta se spominjamo iztekajočega, premišljujemo pa tudi o novem letu. S čim vse nam bo postreglo, o novih projektih, dogodivščinah in izzivih. Da bi vse utrinke in naloge lahko dosledno izpolnili, mnogi uporabljamo planerje. Preberite več >>

Iščete izvirna poslovna darila? Izberite les!

Iščete izvirna poslovna darila? Izberite les!

Les je topel in prijazen material, ki vse bolj prihaja v ospredje. Tudi v Sloveniji, ki slovi kot kot bogata država z lesom, saj gozdovi pokrivajo skoraj 60 odstotkov naše države. Predstavljamo nekaj idej za darila, ki jih lahko namenite tudi svojim poslovnim partnerjem. Preberite več >>

Pet Kickstarter izdelkov, ki jih lahko podarite kot poslovno darilo

Pet Kickstarter izdelkov, ki jih lahko podarite kot poslovno darilo

Vroča platforma za množično financiranje, Kickstarter, nam lahko da zanimive ideje za poslovna darila. V nadaljevanju bomo predstavili nekaj slovenskih projektov, ki so tako ali drugače zaznamovali letošnje leto na Kickstarterju. Preberite več >>

Podarite vitka in priročna poslovna darila

Podarite vitka in priročna poslovna darila

Poslovnim partnerjem s poslovnimi darili izkazujemo pozornost in spoštovanje. Letos jim podarimo nekaj slovenskega, s čimer bomo podprli majhne slovenske podjetnike in startupe. Tokrat vam predstavljamo ideji, ki sta priročni in poučni. Preberite več >>

Tudi sladko je lahko poslovno in profesionalno!

Tudi sladko je lahko poslovno in profesionalno!

Ni nam še zmanjkalo idej za poslovna darila. V Zavodu mladi podjetnik podpiramo slovensko, zato smo izbrali nekaj predlogov za poslovna darila, ki so jih ustvarile slovenske roke. V drugem delu idej za poslovna darila bomo obarvani sladko in ekološko. Preberite več >>

Brez ideje za poslovna darila? Podarite izdelke slovenskih startupov!

Brez ideje za poslovna darila? Podarite izdelke slovenskih startupov!

Vstopili smo v najbolj vesel mesec leta, ki je obenem tudi čas iskanja daril za naše poslovne partnerje. Z darili jim poleg naklonjenosti izrazimo tudi spoštovanje, zato naj bo darilo kakovostno. Imamo rešitev za vašo zagato – podarite jim izdelke slovenskih startupov in podjetij! Preberite več >>

Poslovno darilo za novoletne praznike: Macaroni

Poslovno darilo za novoletne praznike: Macaroni

Bliža se novo leto, s tem pa tudi čas, ko mnogi podjetniki že iščemo primerna darila, s katerimi bi razveselili svoje poslovne partnerje. Z obdarovanjem poslovnih partnerjev lahko storite letos podprete še slovensko podjetje! Preberite več >>

Novi predlogi za poslovna darila: Podprimo slovenska podjetja!

Novi predlogi za poslovna darila: Podprimo slovenska podjetja!

Prazniki se nezadržno približujejo in mnogi podjetniki že iščemo primerna darila, s katerimi bi razveselili svoje poslovne partnerje. Z obdarovanjem poslovnih partnerjev lahko letos ubijete dve muhi na en mah: podprete lahko še slovensko podjetje! Preberite več >>

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje