Boste letos okrasili tudi poslovne prostore?

Avtor — 05.12.2015
Veliko (slovenskih) podjetij decembra svoje prostore okrasi in tako pričara praznično vzdušje v zadnjih tednih iztekajočega leta. Pripravili smo nekaj idej za okrasitev, vsi izdelki pa imajo slovenski podpis.
Boste letos okrasili tudi poslovne prostore?

Okrasitev poslovnih prostorov bo vnesla pravo praznično vzdušje tudi v vaše podjetje (Vir slike: YouTube).

Naravne smrečice so že nekaj let »out«, danes so v ospredju bolj trajnostne rešitve. Ena takšnih je tudi smrečica Xmas3, ki je izdelana iz lesa, prav vsaka pa je ročno izdelana. Xmas3, pišejo njeni ustvarjalci, postavimo hitro in preprosto, tisti, ki jo bodo postavljali, pa se bodo ob postavitvi še zabavali.

Xmas3 je na voljo v treh velikostih. Katera bo polepšala vaše poslovne prostore? (Vir slike: Xmas3).

Smrečica, ki je zasnovana za večkratno uporabo, je na voljo v treh velikostih: S (35 centimetrov, dve različici, ena s priloženimi medenjaki, cena 39 evrov), M (125 centimetrov, dve različici za 59 oziroma 69 evrov) in L (190 centimetrov, tri različice, cena od 89 do 129 evrov), tako da je primerna prav za vse velikosti pisarn oziroma delovnih prostorov.

Lahko jo uredite tudi po svojih željah, saj jo je možno pobarvati v poljubno barvo (pri tem pa se ravnajte po navodilih proizvajalca). Xmas3, ki ga lahko naročite tukaj, ima garancijsko dobo dveh let.

Ekološko božično drevo si je zamislil tudi Luka Zajc, ki je zasnoval malce drugačno drevo. Že njegovo ime Spira pove, da se nam predstavlja v obliki spirale. Drevo, ki se postavi v zgolj eni minuti, je narejeno iz lasersko rezane vezane plošče in lesenega stojala, za dokončno postavitev pa jo umestimo v 5-centimetrsko visoko lepenko (Spira na sliki levo. Vir slike: Luka Zajc Design).

Je v vaši pisarni dovolj prostora? Dimenzije postavljene smrečice so namreč naslednje: v višino meri 130 centimetrov in ima 70 centimetrov premera. Naročilo lahko opravite na luka@lukazajc.com oziroma 031 391 456. Cena: 98 evrov.

Ko postavljamo smrečico, se za mnoge začne tisti pravi praznični čas, pomisliti pa moramo tudi na izbiro okraskov. Marsikdo se izdelave okraskov loti kar sam, veliko idej se namreč skriva kar na spletu. Med goro idej pa boste našli tudi nekatere slovenske ustvarjalce, ki izdelujejo (praznične) okraske.

Potrebujete nasvet za poslovno darilo?

Na sliki okraski, pod katere se je podpisala slovensko-španska naveza arhitektov, Lesna Vesna (Vir slike: Lesna Vesna).

Če želite letos smrečico okrasiti s simboli slovenske folklore, priporočamo Lesno Vesno. Slovensko-španska naveza (Eva Štrukelj in Ignacio Lopez) arhitektov je med drugim izdelala tudi okraske, ki jih lahko obesimo na našo smrečico. Okraske si lahko ogledate tukaj, kjer jih lahko tudi naročite. Cena za enega je 1,5 evrov.

Poleg smrečič ekipa Xmas3 izdeluje še praznične okraske (Vir slike: Xmas3).

Okraskov so si domislili tudi ustvarjalci zgodbe Xmas3. Izbiramo lahko med sladkimi medenjaki, idrijsko čipko, naravno glino in moderno steklo. Se vam že svita, kako boste letos okrasili smrečico v vašem podjetju?

Oznake:
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>