Brezplačna spletna orodja za podjetnike

Poslovanje mnogih podjetij je odvisno od prometa, ki ga dobijo prek spletnih iskalnikov. Da bi izkoristili možnosti, ki jih ponuja splet, si pomagajte z naslednjimi brezplačnimi orodji za ključne besede, ki bodo vašemu podjetju zagotovila potreben zagon.
Brezplačna spletna orodja za podjetnike

Izkoristite neskončne možnosti, ki jih ponuja splet. (Vir: iStockPhoto.com)

1. Uporabite AdGooRoo-vo brezplačno poslovno orodje, ki vam pomaga poiskati najbolj priljubljene ključne besede in najboljše oglaševalce, z njegovo pomočjo pa lahko poiščete tudi konkurente, preučite njihovo poslovanje in tako izboljšate svojo ponudbo.

2. Z uporabo orodja WordStream Free Keyword Tool, ki neprestano posodablja svojo zbirko ključnih besed, ki vsebuje že več kot milijardo najbolj priljubljenih izrazov, poiščite pravi način za opis svoje ponudbe, izboljšajte SEO vsebino svoje spletne strani in s tem povečajte promet na strani.

3. S pomočjo brezplačnega programa Quantcast Marketer poiščite izraze za opis proizvodov ali storitev, ki jih nameravate prodajati in demografske informacije o vaših potencialnih strankah.

4. Z orodjem Microsoft AdLabs Commercial Intent preverite ali vaš način opisovanja svoje ponudbe nosi dober tržni potencial. Tako npr. besedna zveza “udobni čevlji” nosi večji tržni potencial kot “tanki vložki za čevlje”. Poiščite torej pravi način za opis svoje ponudbe in povečajte svojo prodajo.

5. S pomočjo orodja Yahoo! Buzz  pa preverite na kakšen način svojo ponudbo opisujejo vaši konkurenti in po potrebi izboljšajte svojo trženjsko strategijo.

Poleg tega se lahko pri iskanju poslovnih idej in zanimivih proizvodov ali storitev, ki bi jih želeli ponuditi potrošnikom v svoji okolici, poslužite uporabe socialnih omrežij, kjer lahko sodelujete v razpravah s potencialnimi potrošniki ali pa s pomočjo orodij kot je Twitter Search poiščete zanimive poslovne dogodke v vaši bližini.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje