Brezplačna spletna orodja za podjetnike

Poslovanje mnogih podjetij je odvisno od prometa, ki ga dobijo prek spletnih iskalnikov. Da bi izkoristili možnosti, ki jih ponuja splet, si pomagajte z naslednjimi brezplačnimi orodji za ključne besede, ki bodo vašemu podjetju zagotovila potreben zagon.
Brezplačna spletna orodja za podjetnike

Izkoristite neskončne možnosti, ki jih ponuja splet. (Vir: iStockPhoto.com)

1. Uporabite AdGooRoo-vo brezplačno poslovno orodje, ki vam pomaga poiskati najbolj priljubljene ključne besede in najboljše oglaševalce, z njegovo pomočjo pa lahko poiščete tudi konkurente, preučite njihovo poslovanje in tako izboljšate svojo ponudbo.

2. Z uporabo orodja WordStream Free Keyword Tool, ki neprestano posodablja svojo zbirko ključnih besed, ki vsebuje že več kot milijardo najbolj priljubljenih izrazov, poiščite pravi način za opis svoje ponudbe, izboljšajte SEO vsebino svoje spletne strani in s tem povečajte promet na strani.

3. S pomočjo brezplačnega programa Quantcast Marketer poiščite izraze za opis proizvodov ali storitev, ki jih nameravate prodajati in demografske informacije o vaših potencialnih strankah.

4. Z orodjem Microsoft AdLabs Commercial Intent preverite ali vaš način opisovanja svoje ponudbe nosi dober tržni potencial. Tako npr. besedna zveza “udobni čevlji” nosi večji tržni potencial kot “tanki vložki za čevlje”. Poiščite torej pravi način za opis svoje ponudbe in povečajte svojo prodajo.

5. S pomočjo orodja Yahoo! Buzz  pa preverite na kakšen način svojo ponudbo opisujejo vaši konkurenti in po potrebi izboljšajte svojo trženjsko strategijo.

Poleg tega se lahko pri iskanju poslovnih idej in zanimivih proizvodov ali storitev, ki bi jih želeli ponuditi potrošnikom v svoji okolici, poslužite uporabe socialnih omrežij, kjer lahko sodelujete v razpravah s potencialnimi potrošniki ali pa s pomočjo orodij kot je Twitter Search poiščete zanimive poslovne dogodke v vaši bližini.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje