Brezplačna spletna orodja za podjetnike

Poslovanje mnogih podjetij je odvisno od prometa, ki ga dobijo prek spletnih iskalnikov. Da bi izkoristili možnosti, ki jih ponuja splet, si pomagajte z naslednjimi brezplačnimi orodji za ključne besede, ki bodo vašemu podjetju zagotovila potreben zagon.
Brezplačna spletna orodja za podjetnike

Izkoristite neskončne možnosti, ki jih ponuja splet. (Vir: iStockPhoto.com)

1. Uporabite AdGooRoo-vo brezplačno poslovno orodje, ki vam pomaga poiskati najbolj priljubljene ključne besede in najboljše oglaševalce, z njegovo pomočjo pa lahko poiščete tudi konkurente, preučite njihovo poslovanje in tako izboljšate svojo ponudbo.

2. Z uporabo orodja WordStream Free Keyword Tool, ki neprestano posodablja svojo zbirko ključnih besed, ki vsebuje že več kot milijardo najbolj priljubljenih izrazov, poiščite pravi način za opis svoje ponudbe, izboljšajte SEO vsebino svoje spletne strani in s tem povečajte promet na strani.

3. S pomočjo brezplačnega programa Quantcast Marketer poiščite izraze za opis proizvodov ali storitev, ki jih nameravate prodajati in demografske informacije o vaših potencialnih strankah.

4. Z orodjem Microsoft AdLabs Commercial Intent preverite ali vaš način opisovanja svoje ponudbe nosi dober tržni potencial. Tako npr. besedna zveza “udobni čevlji” nosi večji tržni potencial kot “tanki vložki za čevlje”. Poiščite torej pravi način za opis svoje ponudbe in povečajte svojo prodajo.

5. S pomočjo orodja Yahoo! Buzz  pa preverite na kakšen način svojo ponudbo opisujejo vaši konkurenti in po potrebi izboljšajte svojo trženjsko strategijo.

Poleg tega se lahko pri iskanju poslovnih idej in zanimivih proizvodov ali storitev, ki bi jih želeli ponuditi potrošnikom v svoji okolici, poslužite uporabe socialnih omrežij, kjer lahko sodelujete v razpravah s potencialnimi potrošniki ali pa s pomočjo orodij kot je Twitter Search poiščete zanimive poslovne dogodke v vaši bližini.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje