Build It With Me povezuje oblikovalce z razvijalci

Avtor — 10.12.2009
Najti ustrezne oblikovalce in/ali razvijalce je današnje dni lahko še posebej težavno. Build It With Me upa, da bo lahko s povezovanjem ljudi preko lastne spletne storitve rešila omenjen problem.
Build It With Me povezuje oblikovalce z razvijalci

Preizkusite zanimivo storitev Build It With Me (slika: techcrunch)

Build It With Me se loči na dva sklopa; ideje in ljudje. Če imate idejo, boste uvrščeni pod prvo kategorijo. Če iščete projekte, v katere bi se lahko vpletli, pa boste uvrščeni v drugi tematski sklop, kjer lahko potencialni partnerji iščejo razvijalce in oblikovalce.  

Ko neko idejo predložite, je nadaljnji postopek precej enostaven. Na voljo imate možnost izbire aplikacije, ki je lahko spletna ali pa je na voljo za Mac, Windows, iPhone, Android ali druge mobilne platforme kot je na primer WebOS. Po izbiri platforme določite še trenutno stanje ideje. Je v razvojni fazi ali gre le za samo grobo idejo? Ljudem lahko zaupate še, koliko jim ponujate za sodelovanje. Možno je tudi naložiti posnetke zaslona in dodati dodatne informacije o projektu in nato ste opravili. Če bi radi, da vas nekdo najame za projekt, je pametno izkoristiti možnosti, ki vam omogočajo, da se razpišete o vaših izkušnjah in napišete, katere jezike poznate ter na katerih platformah bi radi delali. Skratka, osnovne informacije, ki bi znale zanimati druge. 

Osnovna ideja spletne storitve Build It With Me sicer ni revolucionarna v nobenem pomenu besede, je pa odlično izvedena. Dizajn je vrhunski, saj omogoča lahko uporabo in navigacijo po strani. Če ste “freelancer”, je to zagotovo storitev, ki jo morate preizkusiti in ji slediti.

 

Vir: TechCrunch

Oznake: