Video: Napolnite 100 vodnih balonov v manj kot minuti

Po družbenih medijih je te dni veliko govora o Kickstarter projektu Bunch o Ballons, ki je prava poletna senzacija. Zahvaljujoč inovaciji Josha Malonea lahko v manj kot eni minuti napolnite 100 vodnih balončkov. In zabava se lahko prične!
Video: Napolnite 100 vodnih balonov v manj kot minuti

Bunch O Balloons (Vir: Kickstarter)

Vodni balončki so lahko zanimiva popestritev ležernega poležavanja na plaži ali pa preživljanja prostega časa z najmlajšimi. Vodni balončki so sicer zabavni, a zagotovo se spomnite izgube časa, ko ste morali poskrbeti za njihovo polnjenje ali zavezovanje.

Inovator Josh Malone je skupaj s svojimi otroki razvil veliko hitrejši način polnjenja balonov. Maloneova naprava za enkratno uporabo lahko napolni 100  balonov v eni minuti, pritrdimo pa jo neposredno na cev. Ko so balončki napolnjeni, morate samo potresti, da balončki odpadejo in že so pripravljeni za vodno bitko. Inovacija se imenuje »Bunch O Ballons«, Josh Malone pa je na Kickstarterju pričel kampanjo, s katero si želi pridobiti sredstva za zagon proizvodnje produkta.

Malone je dejal, da je navdih črpal od svojih osmih otrok, ki obožujejo bitke z vodnimi balončki v poletnih dneh. Pri tako številčni družini potrebuješ lažji način za njihovo polnjenje in zavezovanje. Malone je eksperimentiral z različnimi metodami, dokler ni našel prave.

V času pisanja prispevka je imel projekt na Kickstarterju skoraj 14 tisoč podpornikov, prvotni cilj, ki je bil 10 tisoč dolarjev, pa je že zdavnaj presežen. Projekt je doslej zbral preko 537 tisoč dolarjev, kampanja pa bo potekala še do 21. avgusta. Malone pravi, da bodo zbrana sredstva uporabljena za dizajn in nakup strojev za množično proizvodnjo produkta. Srca mnogih podpornikov je projekt osvojil tudi s simpatičnim domačim videom, v splošnem pa so podporniki na platformah za množično financiranje vse bolj nagnjeni k podpiranju zanimivih in zabavnih idej. Oglejte si video:

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje