Video: Napolnite 100 vodnih balonov v manj kot minuti

Po družbenih medijih je te dni veliko govora o Kickstarter projektu Bunch o Ballons, ki je prava poletna senzacija. Zahvaljujoč inovaciji Josha Malonea lahko v manj kot eni minuti napolnite 100 vodnih balončkov. In zabava se lahko prične!
Video: Napolnite 100 vodnih balonov v manj kot minuti

Bunch O Balloons (Vir: Kickstarter)

Vodni balončki so lahko zanimiva popestritev ležernega poležavanja na plaži ali pa preživljanja prostega časa z najmlajšimi. Vodni balončki so sicer zabavni, a zagotovo se spomnite izgube časa, ko ste morali poskrbeti za njihovo polnjenje ali zavezovanje.

Inovator Josh Malone je skupaj s svojimi otroki razvil veliko hitrejši način polnjenja balonov. Maloneova naprava za enkratno uporabo lahko napolni 100  balonov v eni minuti, pritrdimo pa jo neposredno na cev. Ko so balončki napolnjeni, morate samo potresti, da balončki odpadejo in že so pripravljeni za vodno bitko. Inovacija se imenuje »Bunch O Ballons«, Josh Malone pa je na Kickstarterju pričel kampanjo, s katero si želi pridobiti sredstva za zagon proizvodnje produkta.

Malone je dejal, da je navdih črpal od svojih osmih otrok, ki obožujejo bitke z vodnimi balončki v poletnih dneh. Pri tako številčni družini potrebuješ lažji način za njihovo polnjenje in zavezovanje. Malone je eksperimentiral z različnimi metodami, dokler ni našel prave.

V času pisanja prispevka je imel projekt na Kickstarterju skoraj 14 tisoč podpornikov, prvotni cilj, ki je bil 10 tisoč dolarjev, pa je že zdavnaj presežen. Projekt je doslej zbral preko 537 tisoč dolarjev, kampanja pa bo potekala še do 21. avgusta. Malone pravi, da bodo zbrana sredstva uporabljena za dizajn in nakup strojev za množično proizvodnjo produkta. Srca mnogih podpornikov je projekt osvojil tudi s simpatičnim domačim videom, v splošnem pa so podporniki na platformah za množično financiranje vse bolj nagnjeni k podpiranju zanimivih in zabavnih idej. Oglejte si video:

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje