Video: Napolnite 100 vodnih balonov v manj kot minuti

Po družbenih medijih je te dni veliko govora o Kickstarter projektu Bunch o Ballons, ki je prava poletna senzacija. Zahvaljujoč inovaciji Josha Malonea lahko v manj kot eni minuti napolnite 100 vodnih balončkov. In zabava se lahko prične!
Video: Napolnite 100 vodnih balonov v manj kot minuti

Bunch O Balloons (Vir: Kickstarter)

Vodni balončki so lahko zanimiva popestritev ležernega poležavanja na plaži ali pa preživljanja prostega časa z najmlajšimi. Vodni balončki so sicer zabavni, a zagotovo se spomnite izgube časa, ko ste morali poskrbeti za njihovo polnjenje ali zavezovanje.

Inovator Josh Malone je skupaj s svojimi otroki razvil veliko hitrejši način polnjenja balonov. Maloneova naprava za enkratno uporabo lahko napolni 100  balonov v eni minuti, pritrdimo pa jo neposredno na cev. Ko so balončki napolnjeni, morate samo potresti, da balončki odpadejo in že so pripravljeni za vodno bitko. Inovacija se imenuje »Bunch O Ballons«, Josh Malone pa je na Kickstarterju pričel kampanjo, s katero si želi pridobiti sredstva za zagon proizvodnje produkta.

Malone je dejal, da je navdih črpal od svojih osmih otrok, ki obožujejo bitke z vodnimi balončki v poletnih dneh. Pri tako številčni družini potrebuješ lažji način za njihovo polnjenje in zavezovanje. Malone je eksperimentiral z različnimi metodami, dokler ni našel prave.

V času pisanja prispevka je imel projekt na Kickstarterju skoraj 14 tisoč podpornikov, prvotni cilj, ki je bil 10 tisoč dolarjev, pa je že zdavnaj presežen. Projekt je doslej zbral preko 537 tisoč dolarjev, kampanja pa bo potekala še do 21. avgusta. Malone pravi, da bodo zbrana sredstva uporabljena za dizajn in nakup strojev za množično proizvodnjo produkta. Srca mnogih podpornikov je projekt osvojil tudi s simpatičnim domačim videom, v splošnem pa so podporniki na platformah za množično financiranje vse bolj nagnjeni k podpiranju zanimivih in zabavnih idej. Oglejte si video:

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje