Business Hive: 5-dnevni mednarodni projekt realnih poslovnih izzivov

Avtor — 29.11.2010
Se želiš preizkusiti v reševanju aktualnih, realnih poslovnih izzivov uspešnih slovenskih podjetij? Imaš inovativne ideje? Management Group ti predstavlja mednarodni projekt Business Hive, ki je kot nalašč zate!
Business Hive: 5-dnevni mednarodni projekt realnih poslovnih izzivov

Projekt Business Hive bo potekal od 16. do 20. decembra na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Poslovna tekmovanja so zelo priljubljena po vsem svetu, zato je čas, da tudi v Sloveniji organiziramo mednarodni projekt te vrste, ki bo povezal slovensko gospodarstvo s slovenskimi in tujimi študenti ter mu prinesel nove možnosti in ideje za napredek, študentom pa možnost, da znanje pridobljeno v predavalnicah implementirajo v realni poslovni svet.

V ta namen Management Group, neprofitna organizacija, ki deluje na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, pripravlja mednarodni projekt Business Hive, ki bo potekal od 16.12. do 20.12.2010 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

V Management Group-u verjamemo, da lahko izpeljemo projekt, ki bo več kot le poslovno tekmovanje in bo tako študentom kot tudi podjetjem veliko doprinesel. Zaradi tega smo se odločili za organizacijo mednarodnega projekta Business Hive, crowdsourcing platforme, ki sodelujočim podjetjem omogoča, da v kratkem času in z minimalnimi stroški pridobijo inovativne ideje s strani študentov kot širše javnosti, študentom, ki se bodo prijavili, pa pridobitev praktičnih izkušenj pri reševanju aktualnih, realnih poslovnih izzivov. Gre za prvi takšen projekt v Sloveniji in verjamemo, da bo do leta 2015 Business Hive najprepoznavnejši študentski projekt na področju crowdsourcinga v naši državi.

Na dogodku bomo gostili približno 50 slovenskih in tujih študentov. Ena izmed najuspešnejših slovenskih podjetij bodo predstavila poslovne izzive, s katerimi se srečujejo, študentje, razdeljeni v mednarodne time, pa bodo poskušali najti najbolj inovativno in realno rešitev. Zmagovalna ekipa si bo prislužila praktične nagrade ter priporočila s strani organizatorja dogodka, Ekonomske fakultete in podjetja, ki bo predstavilo izziv.

Na spletni strani projekta Business Hive poleg dodatnih informacij najdete tudi prijavni obrazec, sledite pa nam lahko tudi na Facebook-u in Twitter-ju. Za kakršnakoli dodatna vprašanja smo vam na voljo na support@business-hive.com.


Oznake: , , ,