BLOG MARKETING DELAVNICA

Upravljanje s časom: kako postati še bolj produktiven?

Za podjetnike, ki vodijo manjša podjetja in različne posle ali celo več podjetji hkrati, je časovni management (angl. Time management) ena najpomembnejših stvari. Preberite si nasvete petih podjetnikov, ki vodijo več podjetij hkrati in so pri tem zelo uspešni.
Upravljanje s časom: kako postati še bolj produktiven?

Časovni management: kako postati bolj produktiven? (Vir slike: sxc.hu)

Pospravljena pisalna miza

Joe Adkins je lastnik štirih uspešnih podjetij. Njegov nasvet: Imejte vedno pospravljeno pisalno mizo.

Ko stopite v Adkinsonovo pisarno na njegovi mizi ne boste našli niti enega samega papirja. Vse papirje, ki jih prejme jih skenira nato pa uniči. „Več kot boste imeli na svoji mizi paprija in map, manj boste produktivni” pravi Adkins.

Postavljajte si tedenske cilje

Becky McCray je lastnica štirih podjetij in njena skrivnost je postavljanje tedenskih ciljev (in seveda njihovo uresničevanje).

McCray je lastnica štirih zelo raznolikih podjetij in za vsakega izmed njih vsak teden postavi cilje z namenom, da ne bi kaj spregledala. Tudi če imate zgolj eno podjetje, vam svetujemo, da si postavljate, poleg dolgoročnih, tudi kratkoročne tedenske ali mesečne cilje.

Temeljito izurite vodje

Podjetnik Arik Kislin iz New Yorka ima v lasti tri podjetja in njegov nasvet se glasi: Kar se da dobro izurite in vpeljite nove managerje. Vzemite si čas za to.

Ko se podjetnik Kislin odloči, da potrebuje pomoč pri vodenju, mora novi vodja poleg njega sedeti kar cel mesec. Namen temeljitega urjenja je, da novi vodja spozna, kako se vodijo stvari v podjetju.

To-do seznam imejte vedno pri roki

Drew Sharma vodi dve podjetji, vam pa svetuje, da imate svoj to-do seznam vedno pri roki.

Kljub temu, da Sharma vodi zgolj dve podjetji, upravlja s kar 80 spletnimi stranmi. Ko ob 5.30 zjutraj vstane, takoj pogleda na svoj to – do seznam.

Izborite si čas zase

Podjetnica Alma Steger je lastnica dveh podjetij in vsem podjetnikom svetuje, naj si vzamejo čas zase, saj ima le-ta enako vrednost kot zelo pomemben posloven sestanek.

Poleg tega, da vodi dve podjetji je Stegerjeva tudi mama enoletnika. Da bi kar se da učinkovito opravljala vse funkcije si vsak dan vzame nekaj časa samo zase (za sprehod ali branje knjige).

Vir: entrepreneur.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje