Platforma za prilagajanje ponudbe v realnem času

Podjetje Causata, ki se ukvarja s proizvodnjo programske opreme, ki podjetjem omogoča prilagajanje svoje ponudbe posameznim strankam, namerava nameniti 4,5 milijona dolarjev razvoju platforme za prilagajanjem ponudbe podjetij v realnem času.
Platforma za prilagajanje ponudbe v realnem času

(Vir: causata.com)

Podjetje je sredstva pridobilo iz sklada tveganega kapitala Accel Partners in jih je porabilo za vzpostavitev spletne strani in platforme, ki bo podjetjem s pomočjo zbranih podatkov o interesih njihovih strank, pomagala prilagajati ponudbo strankam v realnem času.

Podobno tehnologijo mnoga podjetja že uporabljajo, vendar pa prilagajanje njihove ponudbe temelji predvsem na dejanskih nakupih strank in ne na njihovih trenutnih željah. Causata zato želi s pomočjo kombiniranja tehnologije strojnega učenja in zbiranja podatkov o strankah zagotoviti, da bo mogoče v vsakem trenutku predvideti želje strank in jim tako prilagajati ponudbo v realnem času. Kljub temu, da je projekt še vedno v povojih pa lahko z nadaljnjim razvojem, tudi zaradi sodelovanja Accela, pričakujemo pozitivne rezultate.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje