Platforma za prilagajanje ponudbe v realnem času

Podjetje Causata, ki se ukvarja s proizvodnjo programske opreme, ki podjetjem omogoča prilagajanje svoje ponudbe posameznim strankam, namerava nameniti 4,5 milijona dolarjev razvoju platforme za prilagajanjem ponudbe podjetij v realnem času.
Platforma za prilagajanje ponudbe v realnem času

(Vir: causata.com)

Podjetje je sredstva pridobilo iz sklada tveganega kapitala Accel Partners in jih je porabilo za vzpostavitev spletne strani in platforme, ki bo podjetjem s pomočjo zbranih podatkov o interesih njihovih strank, pomagala prilagajati ponudbo strankam v realnem času.

Podobno tehnologijo mnoga podjetja že uporabljajo, vendar pa prilagajanje njihove ponudbe temelji predvsem na dejanskih nakupih strank in ne na njihovih trenutnih željah. Causata zato želi s pomočjo kombiniranja tehnologije strojnega učenja in zbiranja podatkov o strankah zagotoviti, da bo mogoče v vsakem trenutku predvideti želje strank in jim tako prilagajati ponudbo v realnem času. Kljub temu, da je projekt še vedno v povojih pa lahko z nadaljnjim razvojem, tudi zaradi sodelovanja Accela, pričakujemo pozitivne rezultate.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje