CBS kupil Last.fm

Avtor — 31.05.2007
Izredno popularna stran je tako končno našla novega lastnika. Za 280 milijonov dolarjev je to postala ameriška televizijska mreža CBS.
CBS kupil Last.fm

CBS ne zaostaja z nakupi.

Last.fm deluje na principu dobro znanih spletnih radiev, kot sta Pandora (pred kratkim so zaradi avtorskih pravic ukinili račune vsem, ki se ne nahajajo na ozemlju Združenih držav) in najbolj uspešni storitvi osnovani na platformi družabne mreže Facebook, iLike. Uporabnikom se na podlagi glasbene želje oblikuje izbor izvajalcev, ki ustvarjajo podobno glasbo in prav to je tako privlačno, saj lahko odkrijete nove pesmi in nove bende.
Last.fm ima 20 milijonov uporabnikov, 4 milijone le teh predstavljajo poslušalci iz Združenih držav Amerike.

CBS je v zadnjem času veliko zapravljal za podjetja Web 2.0., prav z namenom, da se približa mlajši generaciji.

Vir: VentureBeat

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje