CBS kupil Last.fm

Izredno popularna stran je tako končno našla novega lastnika. Za 280 milijonov dolarjev je to postala ameriška televizijska mreža CBS.
CBS kupil Last.fm

CBS ne zaostaja z nakupi.

Last.fm deluje na principu dobro znanih spletnih radiev, kot sta Pandora (pred kratkim so zaradi avtorskih pravic ukinili račune vsem, ki se ne nahajajo na ozemlju Združenih držav) in najbolj uspešni storitvi osnovani na platformi družabne mreže Facebook, iLike. Uporabnikom se na podlagi glasbene želje oblikuje izbor izvajalcev, ki ustvarjajo podobno glasbo in prav to je tako privlačno, saj lahko odkrijete nove pesmi in nove bende.
Last.fm ima 20 milijonov uporabnikov, 4 milijone le teh predstavljajo poslušalci iz Združenih držav Amerike.

CBS je v zadnjem času veliko zapravljal za podjetja Web 2.0., prav z namenom, da se približa mlajši generaciji.

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje