CDI Univerzum vabi na nova neformalna izobraževanja in tečaje

Avtor — 06.02.2014
CDI Univerzum, ki že vrsto let skrbi za neformalno izobraževanje odraslih, vam v februarju ponuja nova neformalna izobraževanja. Lahko izbirate med zanimivimi računalniškimi tečaji in različnimi tečaji za prosti čas.
CDI Univerzum vabi na nova neformalna izobraževanja in tečaje

CDI Univerzum vabi na nova neformalna izobraževanja in tečaje

Na CDI Univerzumu leto začenjajo z raznoliko ponudbo neformalnih izobraževanj. V februarju bodo izvajali izobraževanja na več različnih področjih. Poglejmo si napovednik aktivnosti CDI Univerzum za mesec februar 2014. 

Med računalniškimi usposabljanji boste lahko 15. in 25. februarja 2014 spremljali dva osnovna seminarja: Razvoj mobilnih aplikacij za pametne telefone Android in Razvoj iPhone in iPad aplikacij. Spremljali boste lahko tudi usposabljanja za Pridobitev certifikata za NPK Knjigovodja (19. februar) in za naziv Socialni oskrbovalec (25. februar).

Za jezikovne navdušence v februarju organizirajo Tečaj poslovne angleščine (18. februar), Osnove kitajskega jezika in kulture za popotnike (27. februar), Tečaj nemščine kot priprava za zaposlitev v tujini – I.skupina (10. februar) in Tečaj nemščine kot priprava za zaposlitev v tujini – II.skupina (11. februar). 

Poslušali boste lahko še pogovor z Mojco Blažej Cirej (5. februar), delavnico Grafologija – psihologija pisave (12. februar), počitniška delavnica za otroke – Izdelava mozaika (20. februar), začetni seminar Feng shui s praktično uporabo razporeditve na tlorisu vašega stanovanja (27. februar) in Delavnico izdelave domačega naravnega mila (28. februar).

Za informacije in prijave na dejavnosti so vam na voljo preko e-maila info@cdi-univerzum.si in telefonske številke 01/583-92-90), več o njihovi ponudbi si lahko ogledate na spletni strani (www.cdi-univerzum.si).

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje